Yerel mi? Genel mi?

Yerel mi? Genel mi?

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerin bazı vatandaşlar tarafından genel seçim olarak algılandığı kanısı uyandığı için bu konuya değinmek istedim.

Bu seçimler ilk başta fazla hareketsiz gibi görünse de seçimler yaklaştıkça bir seçmen gözü ile dozun arttığının farkındayız. Seçim çalışmaları için Partilerin Başkanları il il , ilçe ilçe , dolaşıp  vatandaşları seçimlerde partilerine oy vermeleri için ikna etmeye çalışıyorlar.

 

BAZILARI PROVOKE ETMEYE ÇALIŞIYOR

Yaklaşan Yerel seçimleri bazıları siyasi rantlardan dolayı provoke etmeye çalışıyor gibi görünüyor, Artık insanlar her yerde siyaset konuşmaya başladı, küslükler ve dargınlıklar başladı,  bazılarını görüyorum kaşlarını çatmaya ve homurdular yükselmeye başladı.  Seçimler 30 Martta bitecek ve her şey normale dönecek, bu kadar insanların birbirini kırması sizce iyimi?

 

Mudurnu gibi küçük yerlerde bile bazı  eski siyasetçiler  ortalığın karışması taraftarı gibi görünüyor, peki bu tip davranış sonrası kendilerinin zarar göreceğini bilmiyor mu? Biliyor. Buna kuru inat mı deniyor du? EVET.

Hayırlısı diyelim, inşallah Mudurnu ilçemiz ve Memleketimizin Ülkemizin Beka ası için yerel seçimler Allah ın izni ile Ülke ye zarar verilmeden atlatılır.

Her kişinin kendine göre bir görüşü mutlaka olacaktır, Çünkü her kes aynı şeyi sevse rekabet olmayacağı ve rahatsızlık yaşanacağı bilinmelidir. İnsanlar iyi ve kötü nün farkındadır, bu Ülke de  sıraya girip saatlerce Tüp,Ekmek,Şeker,Un bekleyen büyüklerimiz o günleri unutmamıştır.  Allah Ülkemizi her türlü kötülüklerden ve bölünmeden korusun.

 

AYDIN ÖZPELİT

MUDURNU HABER

aydinozpelit@mudurnu.com

“Yerel mi? Genel mi?” için bir yanıt

  1. encümen adaylığının hayırlı olmasını temenni ederim.

    gelecek dönem de belediye meclisine encümen olarak girersen sana arkadaş tavsiyelerim olacak.yazdıklarımı kesinlikle yanlış anlamanı istemem.senin bu zamana kadar kişisel ihtiraslarının esiri olmadığından eminim.

    bugünlerde ülke geleceği konusunda çekincelerim olduğunu ve sana da her türlü zorluklara göğüs gererek kişisel ihtiraslarına yenilmeden başındakiler yanlış yaptıklarında onları uyarmanı ve bile bile yanlışa devam ediyorlarsa karşı çıkmanı tavsiye ediyorum.değerli arkadaşım şunu kesinlikle unutma ki MUDURNU var ise bizler varız demektir.hedefimiz ve hedefin öncelikle MUDURNU’NUN menfaatlerinin kendi menfaatlerimizin önünde olması önceliğimiz olmalıdır.bundan önce olduğu olmamalı.
    nasıl mı?
    birkaç esnaf abilerim kendi menfaatleri doğrultusunda belediye başkanlarını hep yönlendirmekle MUDURNU’NUN GELECEĞİNİ HEBA ETTİLER.onların MUDURNU adına hiçbir katkıları olmadığı gibi marka olmuş şirin kentimizin ismini kendi menfaatleri için kullanmaktan geri kalmadılar.senin onlar gibi olmadığını ve onlar gibi olmamanı tavsiye ederim.yoksa seni eleştiren ben olurum bak yarenim.

    değerli arkadaşım eğer farkındaysan ben mümkün olduğu kadar seviyeli yorumlar yapıyorum sakın ha yorumlarımı sansürleme :))))))latife yaptım senin öyle yapmayacağını çok iyi biliyorum.benim eleştirilerim genellikle kişisel ihtiraslarını öne çıkaranlaradır.

    ALLAH gelecek adına MUDURNU’ya yapacağın hizmetler için yardımcın olsun,utandırmasın ve başkalarına oyuncak olmaktan muhafaza eylesin.hadi bakalım hayırlısı iyi haberlerini 31 mart sabahı beklerim.ayrıca benim gibi gurbette olan MUDURNU SEVDALILARINI ilçemizin geleceği adına yapılacak haber ve iyi işlerden habersiz bırakmamanı temenni ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir