Yavuz Sultan Selim’in İhanete Cevabı…..

Yavuz Sultan Selim’in İhanete Cevabı…..

Bir Gün Padişah Yavuz Sultan Selim pazarda gezerken keklik satılan bir tezgah görür ve keklik satılan tezgaha yönelir. Bütün keklikler 1 altındır fakat bir tanesi ayrı bir kafes içinde ve 100 altındır.
Yavuz Sultan Selim sorar:
-Bunlar 1 altın da bu neden 100 altın?
Satıcı:

-Hünkarım 100 altınlık olan ötüşüyle diğer keklikleri kendine çeker ve yakalanmalarını sağlar.
Yavuz Sultan Selim 100 altını çıkarıp adama verir ve

-Ver o kekliği bana! der.

Herkes şaşkınlık içinde napacak acaba koca Padişah bir kekliği diye düşünürken Yavuz Sultan Selim kekliğin kafasını tuttuğu gibi gövdesinden ayırıverir ve der ki:
-KENDİ IRKINA İHANET EDENİN SONU BUDUR!!!

Kaynak :Çiftlik Dergisi www.ciftlikdergisi.com.tr

www.mudurnuhaber.com

 

“Yavuz Sultan Selim’in İhanete Cevabı…..” için 3 yanıt

  1. Jön Türkler de de bu vardı, kendilerini Fransız zannetmişlerdi bir ara. Titreyip kendilerine gelebildiler yıllar sonra ” Türklük gurur ve şuuru İslam ahlak ve fazileti ” ülküsü ile.

  2. başka bir yerde ben MUDURNULUYUM demekten utanan veya hemşehrilerinden uzak duranlar için ne yapmalı?

    işin en enteresan tarafı ise geçiş süreci yaşadığımız bu günlerde TÜRK’ÜM neredeyse şuç olmaya başladığı bir dönemden geçiyoruz.

    değerli okuyucular beyinlere kazınmak istenen şu kelimeye dikkatinizi çekmek istiyorum.pkk-bdp nin kullandığı kelimeyi her ne hikmetse chp nin başkanı da çok sık kullanmaya başladı.merak ettiğiniz kelimeyi büyük harflerle yazıyorum.-YURTTAŞLIK-yurttaşlık kelimesi bence bölgeselliği temsil eden halkı kucaklamayan itici bir kelime gibi.

    benim aslım TÜRK!..VATANIM TÜRKİYE CUMHURİYETİ…bölgeselliği temsil etmeyen herkesi kucaklayan TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞIYIM VE ASLINI İNKAR ETMEYEN MİLLETİN EFENDİSİ OLAN MUDURNU’NUN KÖYÜNDENİM.GEÇMİŞTEN GELDİĞİM BOY İSE OĞUZ TÜRKLERİNİN OYMAK BOYLARINDAN OLAN ALPAĞUT BOYUNDANIM.

    SİZLERE TAVSİYEM SİZLER MUDURNULUYUM DEMEKTEN UTANMAYIN.HELE HELE ASLINI İNKAR EDEN MUDURNULULARDAN HİÇ Mİ HİÇ OLMAYIN!..YÜCE MEVLAM MUDURNUMUZU ASLINI İNKAR EDEN MUDURNULULARDAN MUHAFAZA EYLESİN!….MUDURNULU OLAMAK BİR ŞEREFTİR,HERKESE NASİP OLMAZ!…

  3. YUSUF ABI SİZİ takdir ediyor ve kutluyorum, gönül ister ki mudurnulu olupda mudurnudan uzakta yaşayanlardan sizler ğibi hakikatlar üzerine yazabilenler çogalabilseniz, AHİR zaman gereği böyle mi olacak yarabbi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir