Trafik haftasında Trafik problemi

Trafik haftasında Trafik problemi

Trafik haftası münasebeti ile Mudurnu ilçemizde ilk kez Jandarma ve Emniyet in birlikte organize ettiği  tanıtım programı Mudurnu  Atatürk meydanında yapıldı.

Mudurnu Pazarının kurulduğu  Perşembe gününde yapılan etkinlik  Trafik sıkışıklığı olmasına rağmen vatandaşlar maalesef ilgi göstermiyor.

Okullarda Trafik haftası dolayısı ile eğitimlerin verildiğini ifade eden Emniyet mensubu arkadaşlarımız, halkı davet etmelerine karşı gerekli ilginin olmamasından dolayı mutlaka üzülüyorlardır.

Mudurnu ilçesinde Trafik problemi Pazarın Perşembe gününe alınması ile birlikte hala devam ederken köklü bir çalışmanın kısa süre içerisinde yapılması artık şart oldu gibi görünüyor.

İlçe dar bir vadi de kurulduğu için ve  Yıldırım Beyazıt camii ve  Astarcılar market önüne kadar olan kısımada uygulanan Dubalardan dolayı Trafik zaman, zaman durma ve yığılma noktasına ulaşabiliyor, zaman, zaman da Dubaların kazaya sebep olduğuda aşikardır, ayrıca bu gün Kaymakam  makam aracının geçtiği  sırada  bir aracın  tam Trafik çadırının olduğu yerin karşısında park etmesinden dolayı oluşan yığılma vatandaşın dikkatinden kaçmadı.

 

Evet, Mudurnu’da ciddi manada Trafik problemi var ve yaşanmaktadır, bunun çözümü ise konuşup bir organize ile  sonuca bağlanmalıdır.

Trafik yoğunluksuz, kazasız ve sıkıntısız bir şehir temennisi ile ….

Saygılarımla

 

Aydın ÖZPELİT

mudurnuhaber@gmail.com

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir