TAŞKESTİ TOKİ HIZLA YÜKSELİYOR

TAŞKESTİ TOKİ HIZLA YÜKSELİYOR

Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesindeki TOKİ inşaatları hızla yükseliyor. Taşkesti Beldesinde Orman işletmesine ait Orman deposu olarak kullanılan alanda başlanılan TOKİ konutlarında inşaat tüm hızı ile devam ediyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  tarafından  müteahhit firmaya ihale edilen Taşkesti Beldesi Toki konutlarında temeller atılıp  gerekli  çalışmalar yapılıyor.

 

Taşkesti beldesi 1. Toki Konutlarında 112 adet Konut  ve 1 Adet Ticaret  merkezinin  yanı sıra  1 Adet Orman İşletme Binası inşaatı yer alıyor.

TAŞKESTİ Lİ  TOKİ EVLERİNE NE ZAMAN OTURACAK

Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesindeki TOKİ konutlarının yer teslimi  Müteahhit firmaya  22.08.2012 tarihinde teslim edildi. Firma 112 adet Konut ve beraberindeki yapılar ve çevre düzenlemesi için  TOKİ tarafından 570 günlük bir çalışma takvimi aldı. Firma  bu tarihten itibaren 570 gün sonra Mudurnu taşkesti beldesindeki Konutları sahiplerine teslim edecek.  Müteahhit firmanın  TOKİ ile imzaladığı protokole göre Taşkesti Beldesindeki TOKİ konutları 2014 ün Nisan ayında sahiplerine teslim edilecek.

Haber: Aydın ÖZPELİT Mudurnu Haber

www.mudurnuhaber.com

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir