Mudurnulu Müezzinlerden Çifte Ezan Ziyafeti


Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camii Müezzinleri Eyüp ACAR ve Nusret TANRIKULU nun okuduğu Öğle  Ezan-ı Muhammedi  Dinleyenleri etkiledi.

Mudurnu Müezzinlerinden Çifte Ezan www.mudurnuhaber.com

Acar ve Tanrıkulu Birlikte Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camii önünde Öğle Ezanını Birlikte okudular.

Mudurnulu Müezzinlerden Çifte ezan ziyafeti www.mudurnuhaber.com

Çifte Ezan sesleri Mudurnu İlçe Merkezindeki Camilerin Minarelerinden yankılandı.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnulu Müezzinlerden Çifte Ezan Ziyafeti” için 4 yanıt

  1. Çifte ezan okuyan Müazzinlerimizin ağızlarına yüreklerine sağlık. Çok duygulandım Çok gururlandım Tarihi Mudrnumuz dan böyle ezan sesleri eksilmesin. Bu ilİm yolunda,islam yolunda emeği geçenlerden ALLAH Razı olsun.Kendi kuçük namı büyük Mudurnumuzun Başarılı gelişmeleri daim olsun İNŞAALLAH.Sakaryadan Sevgiler selamlar.RÜSTEM DEMİREL

  2. Svgl. Aydın,Ezanı böyle okumak bir sanat.Dolayısıyla bu ezanı seslendirenler de çok iyi sanatkarlar.Senin şahsında bu müezinleri tebrik ediyorum.Yorumları muhteşem.Sesleri muhteşem.Gurur duydum,duygulandım.Bu sanatkarları büyük kentlerde birileri duyup tabiri caizse kapmasalar… Svgl Aydın sana da teşekkür ediyorum.Bu sitede böyle güzel şeyleri keşfedip yer verdiğin için. Ekrem ÇETİN. Bandırma.

  3. ben yıldırım beyazıt camii eski müezzinlerinden mehmet derin 1998 -2001 mudurnu musalla mah.camii imam hatipliğinden mengene tayin istedim.
    ağzınıza sağlık hocalarım.maşaallah.şu an mengen beşler camii imam hatibi olarak görev yapmaktayım.ne zamandan beri mudurnuyada gelemiyoruz.bu sıralar inşallah ziyaret etmeyi düşünüyorum.başta abdullah baştürk hocama ve zizlere esenlikler diler hayırlı görevler diliyorum.mudurnulu kardeşlerime selamlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir