Pilav Dağıtımı Gelenek haline gelecek

Mudurnu Esnaflarından Lokanta işletmecisi SİNİ Lokantasının sahibi Mustafa SARICA,  Demirciler Çarşısında yeni bir gelenek için ilk Pilavın pişirilerek Cemaate dağıtıldığını belirtti.

Mudurnu Pilav dağıtımı www.mdurunuhaber.com

Yapılan Cuma Duası sonrasında, dağıtılan Pilav için Cemaat sıraya girdi.

Mudurnu Pilav ikramı www.mudurnuhaber.com

Pilav ve içecek almak için sıraya giren Vatandaşlar Pilavın gayet güzel olduğunu belirterek, Hayır sahibinin  hayrının kabul edilmesi için dua ettiler.

Mudurnu Pilav ikramı www.mudurnuhaber.com

Mustafa SARICA, Hayırsever bir vatandaşın Cuma namazı öncesinde Demirciler çarşısında  Cemaate Pilav ve İçecek ikram etme teklifinde bulunduğunu belirterek,Pilav dağıtımı sonrasında  bir kaç esnafın  ilerleyen haftalar için Pilav dağıtımı sırası aldığını ifade ederek, Cuma  Selası ile birlikte artık Pilav dağıtımının gelenek haline gelebileceğini söyledi.

www.mudurnuhaber.com

“Pilav Dağıtımı Gelenek haline gelecek” için 2 yanıt

  1. Arkadaşım çok güzel ve örnek bir girişimde bulunmuşsun. Tebrik ediyorum ALLAH hayırını kabul etsin. Bu davranış Mudurnuluma ve esnafına yakışır!!!Bütün Mudurnu’ya Bingöl’den selamlar.

  2. Arkadaşım, Mudurnu da ilk defa böyle bir girişim başlattığın için teşekkür ederim,Sana allah inşallah daha çok verecektir.allah kabul etsin,benimde soyadımı taşıdığın için gurur duydum.İzmit Gebze den selamlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir