Mudurnu Offroad ABANT Gezisi


Mudurnu Offroad Spor Tutkunları 8 Ocak 2012 Pazar günü Mudurnu Merkez den yola çıkarak ABANT   üzerinden Düzce Şelalelerine gitmek için yola çıktı.

MUDURNU OFFROAD

Mudurnu dan çıkıp ABANT istikametine doğru yol alan MUDURNU OFFROAD Kulübü  Abant a yaklaştıklarında kendilerini Abant eteklerinde bekleyen Kar yağışı ile karşılaştılar.

Mudurnu Haber MUDURNU OFFROAD

Mudurnu Haber MUDURNU OFFROAD

Mudurnu Haber MUDURNU OFFROAD

Mudurnu Offroad Kulübü Abant  Kızak alanında  kısa bir mola ve  Şamyel ile Kayık keyfi sonrasında yollarına devam ettiler.

Mudurnu Haber www.mudurnuhaber.com

Abant Kayak Pistinde Mudurnu Örencik Köyünden Hemşeerimizin Şamyelleri İle Mudurnu Offroad Kulübü üyeleri ve Misafirlerimiz, 10 dakikalık bir Kayak molası veriyoruz.

MUDURNU HABER www.mudurnuhaber.com

Ardından Örencik Yaylasından yolumuza devam ediyoruz.

Mudoff bolu mudurnu

Yağan Kar ve Yağmur sonrası sertleşen Kar araçların altlarına dolmasına rağmen, Mudoff  Sporcuları, Macera aramak ve Hedefe ulaşmak için pes etmeme kararı alıyor ve yola devam ediyoruz.

Mudoff Mudurnu

4×4 Araçlarımız ne kadar gitmem desede, inatlık edip araçları  Düzce istikametine  doğru sürüyoruz. İlerde bizi daha heyecanlı dakikaların beklediği attığımız her adımda Kar kalınlığının artmasından belli oluyor.

Mudurnu Offroad www.mudurnuhaber.com

Mudurnu Offroad Ekibine ilerleyen saatlerde Mudurnu’dan takviye olarak 5 arkadaş daha katılıyor. Birlikte istişare sonrasında artık araçların buradan ileriye gidemeyeceği ve vaktin bir hayli geç olmasından dolayı ABANT göl Kenarına gelerek burada Sucuk,Ekmek arası bir kahvaltıyı hakettiğimizi düşünüyoruz.

Mudurnu Offroad www.mudurnuhaber.com

Mudurnu Offroad

Mudoff Mudurnu

Mudoff un sevimli yüzü Osman KARACA , Sucukları pişirmek için ateşin oluşmasının uzun süreceğini anladığı an, aklına kendi arabasının Plakası ile Ateşi yellendirmek geliyor. Ve bizlerde bu sayede Sucukları 10 dakika erken kızartmış oluyoruz.

Mudurnu Haber Offroad

Mudoff Offroad Kulübü, günün yorgunluğunu ABANT Göl kenarında yakılan ateş ve Mangal keyfi ile son buluyor.

www.mudurnuhaber.com

 

     MUDOFF MUDURNU OFFROAD ABANT HATIRASI 8 OCAK 2012

 Mudoff Mudurnu ABANT Gezi Hatırası www.mudurnhaber.com

 

 

“Mudurnu Offroad ABANT Gezisi” için 6 yanıt

  1. Arkadaşlar, Abantımızı tanıttığınız için teşekkür ederim. Çok değerli Basın Kardeşim Aydın ÖZPELİT i ise bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Her Şey Abant için, Mudurnu için Taşkestimiz için…

  2. Bu güzel macerada aramızda olan çok değerli büyüklerimize, değerli misafirlerimize ve biz Mudurnu Offroad Kulübü üyelerimize ayrıca basın danışmanımız sevgili Aydın bey abimize kulüp ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Dostlukların paylaşmaktan geçtiğinin güzel bir örneği olan bu macerayı da kazasız belasız atlamış bulunmaktayız. Yardımlaşmanın en güzel örnekleriyle dopdolu geçen bir maceradan sonra diğer maceralarda daha da katılımlarla güzel maceralar yaşamak dileği ile saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.
    Kulüp olarak her zaman gezi tekliflerine,doğa sporlarına açık olduğumuzu ifade etmek isterim. Önümüzdeki organizasyon bir av partisi olacaktır. Sonra tekrar doğayla baş başa bir offroad maceramız olacaktır. Aramızda olmak isteyenler lütfen kulübümüzle iletişime geçebilirler.
    Son olarak bu aşamalara kadar bize destek çıkan sponsorlarımız, THK, BP, FUATBEYLER KONAĞI, KEYVANLAR KONAĞI, MUDURNUHABER.COM, GENÇ YAZILIM, MUDURNU BELEDİYESİ, CAFE-M, PAK PİLİÇ VE CP PİLİÇE katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür eder hayırlı işler temenni ederiz..

    MUDOFF YÖNETİM KURULU

    1. Özel Not: Burada isimlerini yazmış olduğum kuruluşlar yanında destek veren başka kuruluşlarada ayrıca teşekkür etmek isterim. Bu kurum ve kuruluşlar ayrıca destek veren kişileri yaklaşık 75 üyemiz ve 10 kişilik yönetim kurulumuz iyi bilmektedir.
      Ben sadece özellikle Uğur beye evet Uğur Türesin beye de ayrıca vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür etmek istedim. İlk günden beri daima yanımızda olan Uğur abimize ayrıca küçük bir jest yaparak takvim konusunda da sponsor olarak bir cömertlik yapmıştır. Bizler bu Mudurnu gönüllüleri sayesinde bu işe ve tanıtım işine girdiğimizden böyle insanların da yanımızda olmasından büyük gurur duymaktayız. Mudurnu’nun adını layıkıyla duyurabilmek için elele diyor saygılar sunuyorum….

  3. ABANT demek bir sevda demek,ABANT demek ayrı bir dünya demek,ABANT demek benim için yayla demek,oksijen demek,kekik demek,çam sakızı demektir.ABANT benim için zenginlere peşkef çekilmek değil,birilerinin rant kapısı değildir.çünkü paranın ve ticaretin her yer mahvedilmiştir,talan edilmiştir.ha bu arada ABANT ‘ın;milletin efendisinin olmadan hiç bir anlamı,tadı tuzu olmaz.ABANT havasıyla,suyuyla,her mevsimin verdiği ayrı güzelliği,doğal yapısıyla dünyanın 8.harikası neden olmasın ki?MUDOFF ekibine ayrıca teşekkürlerimi iletmeyi bir borç biliyorum.hepsine ayrı ayrı teşekkürler.çünkü sizler ABANT’ın tanıtımında çok büyük özveride bulunmuşsunuz.o uğraş ve çabalarınız verdiğiniz görüntülerden belli oluyor.iyi ki varsınız!…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir