Mudurnu nun Tüm Köyleri gece yapmalı

NOT: Bu haber  huzurn bozulmaması için yayından kaldırılmıştır. Ve bu habere bundan sonra yapılacak yorumlar yayınlanmayacaktır.

 

Davamız, Huzur ve dürüstlüktür.

www.mudurnuhaber.com

Mudurnu organik ARMUTÇUOĞLU YUMURTA

“Mudurnu nun Tüm Köyleri gece yapmalı” için 4 yanıt

  1. BRAVO DOLAYÜZ LÜLERE DEMEK Kİ İSTEMESİNİ BİLMEK LAZIM
    ŞİMDİ SIRA MUDURNU LU GENÇLERDE ŞU HASTENE İŞİNE BİR EL ATSINLAR BÜYÜKLER YAPTIRAMIYOR GENÇLER YAPTIRIR BELKİ

  2. Dolayız köyümüz hayallerine kavuşacaktır. Mudurnu Dolayız köyü gençlerini böyle bir toplantı tertipledikleri için kutluyorum. İetişimleriniz ve sosyal faliyetlerinizle SİYASİ KISKANÇLIK YAPANLARA siyasette adaleti sağlayacağınıza inanıyorum.
    ÖRNEK sosyal ÇALIŞMALARINIZLA DİĞER KÖYLERİMİZİDE HAREKETE GEÇİRECEK birlik beraberliği sağlıyacaksınız bu hedefle çalışan gençlerimizin gücüyle MUDURNUMUZUN sırtı yere gelmeyecek işallah.Tecrübelirime ve bana ihtiyaç olursa her zaman yanınızdayım gençler herzamanki gibi doğal olun geçici anlık hefeslere kapılmayın yapacağınız icraatları tek tek ele alın gerçekleştirin tüm istekler hep birden olmaz yol alamazsınız bir sorunu tam çözün sıra ile projeleriniizi gerçek leştirin uğur abiniz gibi yarış atı gibi zamanın önünde koşmayın yaşadıklarımdan öğrendiklerimden bir tecrübeyi sizlere aktarmayı görev biliyorum. “AĞIR AĞIR ACELE EDİNİZ”

  3. yorumumuz neden yayınlanmadı merak ettim… aydın abi ordamısın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir