Girişimcilere Sertifikaları verildi

 

 

plaket1Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Mudurnu Esnaf Odasının organizesi ile ilçemizde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Destek Programı’na katılan Kursiyerlere  Sertifikaları yapılan bir tören ile verildi.

 

 

 

plaket3

 

 

 

www.mudurnuhaber.com

Girişimciler aldıkları bu sertifikalar ile  iş yeri açarak  yaptıkları proje karşılığında devletten geri ödemesiz 27 bin tl hibe alacaklar. Ayrıca yapacakları işin özelliğine göre  70 bin tl ise sıfır faizli uzun vadeli ödemeli kredidende faydalanabilecekler.

www.mudurnuhaber.com

 

“Girişimcilere Sertifikaları verildi” için 2 yanıt

  1. GENÇ GİRİŞİMCİLERE “CESARETİNİ KAYBEDEN HERŞEYİNİ KAYBEDER” diyorum. İyi niyetle fizibiltesi yapılmış Girişimler mutlak başarıya ulaşacaktır. Siyaset dahil her alanda üretmekten korkmayın içten gelen çelışma isteği nekadar sorun olsada çözülür düşünen çalışan kendi çaresini bulur biranda hızır gelir çözülür. Üretirken iletişime sosya faliyetlere birebir kulaktan kulağa reklama önem veriniz. MUDURNU KISKANÇ KİŞİLERİN HAKSIZ DEDİKODULÇARINA RAĞMEN BÖYLE MARKA OLDU.

    Üretecekleriniz ve diğer hizmet sektörlerinde pazarlama konusunda sizlere yardım edebilirim geçmiş te yaşadığım paha bicilmez bilgi ve tecrübeleri aktarmak istiyorum hayatta herşeyin her başarının başarısızlığın sebbebi vardır b unları yaşayan şahsiyet olarak yanınızdayım.
    Hiç unutmuyorum yıl 1984 istanbul sofularda bir toptan tavuk satış yerinin 2m karelik ofis duvarındaki küçük bir yazı bana güç cesaret verdi İstanbulda satış günlük 1 tondu kardeşim Oktay beyele kısa bir çalışma cesaretiyle 30 tona çıkardık pazarda hiç para kaybetmeden oysaki şimdi de öyle İstanbul değirmendi girenkayboluyor öğütülüyordu V İSTANBUL DEĞİRMENİ BENİ CESARETİNİ KAYBEDEN HERŞEYİNİ KAYBEDER SÖZÜ SAYESİNDE ÖĞÜTEMEDİ.SON SÖZÜM “Ağır Ağır Acele Ediniz.” Kendiliğinden başarı arkasından gelecektir mutlu başarılı günler.Lütfen http://www.ugurturesin.com İNCELEYİNİZ.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir