Mudurnu da ne yapılmak isteniyor ?

Mudurnu ilçemizde siyasi çekişmelerden dolayı o kadar olması gereken işlerin olmadığını insanımız tüm sohbet fırsatlarında duymaktadır.

mudurnunereye11

MUDURNU GELECEĞİ İÇİN SİYASET BIRAKILMALI

Şucu imiş, bucu imiş tartışmalarının gölgesinde kalan Mudurnu ilçemizde  tabiri caiz ise, didişmekten  ilçeye hizmet etmeye vaktin olmadığını ifade eden yaşayanlarımız, artık bu kısır çekişmelerin yerini ilçeye hizmet etmenin alması gerektiğini savunuyorlar.

Mudurnu ilçesinde  yönetime gelmeden söz veren ve afişler, el ilanları dağıtanlar, yönetime geldiklerinde yine siyaseti bırakamadıkları için Mudurnu ilçesinin kaderi ile oynamaktadırlar.

KAPLICA VE HASTANE ÜZERİNDEN SİYASET YAPILMAMA LI !

Mudurnu ilçesinin yıllardır kanayan yarası haline gelmiş ve kangren olmuş Babas kaplıcası ve son yıllarda yer bulunamamasından dolayı bir türlü temeli atılamayan Mudurnu Hastane binası üzerinden  yapılan siyasetten Mudurnu halkı olarak tedirginlik yaşanmaktadır.

3 Ocak 2013 tarihinde bildiri şeklinde dağıtılan yazılı açıklamada ,  Babas kaplıca birliğinin  encümen kararı, çoğaltılarak halka dağıtılmıştır.

Yapılan bu uygulama doğrumudur?

Siyasi kışkırtma varmıdır?

Mevcut hükümete saldırı varmıdır ?

Peki Mevcut hükümetin İlçe Başkanlığı, İl Başkanlığı ve Milletvekilleri  herhangi bir gayret içersindemidir?

Bu çekişmelerin  sonucunda kim zararlı çıkacaktır?

Mudurnu Beldiyesine  neden Babas Kaplıcası 3 yıldan bu yana ücretsiz işletme hakkı verilmiştir?

Babas Kaplıca birliği mevcut yeri ihaleye çıkarmalımıdır?

Mudurnu Belediyesine Ücretsiz olarak 3 yıldan bu yana  çalıştırma izni verildiğinde, Halka  bunu anlatmayan yönetim şu anda ne olduda bunu siyasi malzeme olarak kullanmaktadır ?

Babas Kaplıcasını müstecir olarak Mudurnu dan tutup işletebilecek kimse yokmudur ?

Bu sorular halk arasında sürekli dile getirilip cevap beklemektedir.

Yıllardır bir çözüm bulunamayan Babas Kaplıcasının siyasi bir malzeme olarak kullanılmamasını isteyen vatandaşlar, Mudurnu ilçesinin kazanması için mutlaka mevcut hükümet ile yönetimin birlikte hareket etmesi gerektiğini savundular.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mudurnu da ne yapılmak isteniyor ?” için 3 yanıt

  1. MUDURNUYU yönetenlerin iktidar partisinin hegomanyası altına girdikleri apaçık belli oluyor.hayırlı olsun.madem birşey yapamıyorsanız onlar gelsinler sizn yerinize icraatlarını yapsınlar da bir görelim.gerçi onlarda gelse de kendi yandaşlarına peşkef çekerler.elinin altında altın yumurtlayan tavuk misali kaplıcana sahip çıkamazsan birileri uzaktan gelir sahip çıkar işte böyle.

  2. BU KAPLICA OLAYI BİR GÜNLÜK İŞ DEĞİL HIDIROĞULLARI ALDIKTAN SONRA NE HİKMETSE BİR TÜRLÜ DÜZELMEYEN VE ÜSTÜNE BAKIMSIZLIK BİNEN BİR KOŞUL VAR.KAPLICA HEM .ÇOK KÜÇÜK HEMDE HİZMET VEREMEYECEK ŞEKİLDE YIPRANMIŞ O BÖLGENİN KOMPLE YIKILIP YERİNE MODERN VE GENİŞ BİR TESİS KURULMALI BU O KADARDA UZUN SÜRECEK BİR İŞ DEĞİL.

  3. BABAS kaplıcası MUDURNUNUNDUR, ÇEŞİTLİ hilelerle SAHİPSİZLİKDEN babas kaplıca birligin olmuştur, kısaca sizler MUDURNU il genel meclisi üyeleri iseniz MUDURNUNUN öz malını esas sahibine döndürmekle yükümlüydünüz, ON SENEDİR pazarlamakda YARIŞDINIZ, MUDURNU babas kaplıcasının işlemlerini ,gelecegini neden boludaki insanlarla görüşüp kararlaştırıyorsunuz., BOLU termal kaplıcasının, gölcük gölünün gelecegini mudurnuda otorup karara baglattırıyorlarmı sizlere, TAŞKESTİ ılıca köyü ılıcasının mülkiyetini değil işletmesini bedeliyle süreli pazarladığından mülkiyeti tapusu halen köyündür, köyün altındaki özel mülklerin sahiplerince değerlendirilp satılmasından sonra yeni termal kurulmuştur, ılıca KÖYLÜLERİNİ,gel tebrik ve takdir etmeden geç geçebilirsen, mudurnunun sözde öncülerinin takdirini sizlere YAPTIKLARIYLA bırakmak gerekiyor , kaplıcayı verenleri de yukardaki sekiz imzalı kararı alanları da bu halk seçmiştir,SONSÖZ ismi babas kaplıcası ise ihalesi de müdahelesi de MUDURNUDA MUDURNULULARLA YAPILIR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir