Kaderleri aynı

Kaderleri aynı

Mudurnu ilçemizdeki  Kamu Kurum ve kuruluşlarına ait eski Binaların Kaderlerine bakıldığında hepsinin sonunun aynı olduğu gözleniyor.

2021 de başlatılan  Eğitim kurumlarındaki tadilat ve güçlendirmeler bazı değerleri kaybetmesine ve halkın buna karşı çıkmasına rağmen  yapılardaki değişikliklerin hızla devam ettiği görülüyor.

Binlerce mezun veren ve taş yapısıyla Mudurnu nun en sağlam ve kullanışlı olan  Eğitim kurumu olan Mudurnu DUMLUPINAR ilköğretim okulu ile ilgili  tadilat ve güçlendirme adı altında yapılan çalışma vatandaşların tüm çabalarına rağmen devam ediyor.

Mudurnu merkezde Cumhuriyet ilköğretim okulunda da vaziyet hemen, hemen aynı  olurken, Mudurnu merkezde yine bir eğitim kurumu olan ve  salgın hastalık Pandeminin  başlaması ile birlikte   yıkım kararı alınan  ve 3 yıla yakın bir süredir kaderine terk edilen Mudurnu HALK EĞİTİM merkezinin hizmet verdiği bina şu an yıkılmayı bekliyor. Bu yapıda diğer yapılar gibi Mudurnu Taşından yapılmış Taş duvar üzerine tek katlı bir bina olarak dikkatleri çekiyor.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir