Eğitim Köyü Anakamp’ı sizin için gezdik

Eğitim Köyü Anakamp ı sizin için gezdik

Anakamp, Türkiye’nin orman pedagojisi anlayışıyla tasarlanan ve buna uygun bir müfredat sunan ilk eğitim köyü olduğu belirtiliyor.  Köyde  11 adet Ahşap  ev bulunuyor. Evlerde  20 kişiye kadar guruplar konaklayabiliyor.  Köyde ayrıca birde OTEL bulunuyor.

Anakamp; ormanlık bir alanda, zengin eğitim olanakları sunmak amacıyla tasarlanmış ve titizlikle hayata geçirilmiş bir mekan.

Burada konaklayan öğrencilerin güvenliğinden, sağlığına; eğlence olanaklarından fiziki altyapıya kadar her bir kalem, eğitimci bakış açısından süzülerek hayata geçirildi. Yeni keşiflere cesaret veren, tam kapsamlı bir tesis ortaya çıkmış.

Eğitim köyünde 17 çeşit Eğitim istasyonu bulunuyor, bunlardan bazıları ise  Okçuluk- Binicilik, Hayvanat -Bahçesi, Ormanda stem,tamir okulu gibi öğrencilerin becerilerini geliştirdikleri eğitimler veriliyor.

Anakamp Eğitim köyü  Mudurnu merkeze  15 dakika mesafede Gürçam köyü sınırlarında yer alıyor. Köye giriş yapmak için daha önceden  www.anakamp.com.tr    internet sitesi üzerinden  rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.  Gerekli bilgiler  size telefonda veriliyor.  Rezervasyon işlemi tamamlandıktan sonra  Mudurnu ilçe merkezi ve Hızırfakı mahallesi,  Babas kaplıcası  istikametinden ilerleyip Kamp girişine geldiğinizde  güvenli bir şekilde köye giriş yapmanız için  otomatik kapı açılıp, adeta Cennet ten bir köşeye geldiğinizi hissettirecek  yolculuğunuz başlıyor.

İlk girişte sizleri Atlar,  Anakamp ın  Tavukları , Geyikler ve Ceylanlar karşılıyor, sanki bir köye girişi andıran görünümün ardından 11 adet evin olduğu sokak ve  yapma gölet ve muhteşem doğa ve manzara  ve Nostaljik araçlar dikkatinizi çekiyor.

 

Haber: AYDIN ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir