HASTANENİN KAPANMASI SÖZ KONUSU DEĞİL

       HASTANENİN KAPANMASI SÖZ KONUSU DEĞİL

Mudurnu Ak Parti ilçe Başkanı Ahmet UZUN ,  Son zamanlarda İlçe hastanesinin Sağlık ocağı olacağı, kimsenin ilaç yazdırmaktan başka bir şey yapamayacağı,Hastane ödeneğinin gittiği gibi asılsız haberler çıktığı üzerine bir açıklamada bulundu.

 UZUN,Gelişigüzel yapılan haberler halkımızı yanıltıp yanlış düşüncelere sebep olmaktadır.

11.04.2013 tarihinde Bolu”da Hastanelerinin bağlı bulunduğu Genel Sekreterlikten alınan bilgiye göre;Böyle bir şeyin söz konusu olmadığı,Hastanenin kapatılmayacağı,Türkiye genelinde  hastanelerde bazı kraterlerin değerlendirildiği,yapılan çalışmalara göre sınıflandırma guruplarının olduğu,belki sınıflandırmanın değişebileceği,kesinlikle Mudurnu hastanesinin ne kapanmayacağı ve doktorsuz kalmayacağı bu bilginin yanlış olduğu açıklanmıştır.                 

   Halkımızı bilgilendirmek, yanlış düşünceye mahal vermemek açısından açıklama zorunluluğu doğmuştur.

  Her geçen gün sağlık hizmetlerinin çıtası yükselmekte, daha rahat,daha temiz,daha huzurlu sağlık hizmeti verebilmek için adeta yarış yapılmakta iken,hastane kapatılması söz konusu değildir.

 AK Parti İlçe Başkanı Ahmet UZUN,İlçe Hastanesinin ödeneğinin gittiği de asılsızdır. Ödeneği gitmedi,İlçemizde hastane yapılacak, İlçemiz Hastanesine kavuşacak,bundan kimsenin endişesi olmasın,Biraz zamana ihtiyaç var o kadar.

www.mudurnuhaber.com

 

“HASTANENİN KAPANMASI SÖZ KONUSU DEĞİL” için 2 yanıt

  1. öncelikle basın açıklaması yaptığınız sağ olun var olun.sizler bu açıklamayı hastanenin kapatılmaması için değil hastane yeri ve yeni hastanenin ne zaman yapılacağı hakkkında olmalıydı.

    sizleri fotoğraf karesinde bir arada görmek biraz şans olsa gerek.çünkü sizler MUDURNU için gecenizi gündüzünüze katarak yorgunluktan bitap düşen MUDURNU SEVDASIYLA yanıp tutuşanlarsınız.eksi tarafınız ise yorumlara tahammülsüzlüğünüz ve yorum yapanları da provokatör diye ithamda bulunmanızdır.

    sizler kendinizi iktidar partisinin temsilcileri olarak görüyorsanız halkı eleştirmeden hatta sizleri eleştirenlere tahammül ederek hizmet etmektir.elinizi taşın altına koyma zamanınız geldi de geçiyor bile.BOLU belediye başkanı gecesini gündüzüne katarak ABANTI tamamen ele geçirebilmek için tüm gayreti ile mücadelesini veriyor.
    -peki sizler buranın ilçe sınırlarımız içinde olduğundan haberiniz var mı?
    sizler belediye başkanlığı muhalif partinin elinde diyerekten hastane yeri için topu sürekli belediyeye atmaktasınız.böyle yaparak
    – bizleri ne kadar çok BOLU ya bağımlı hale getirdiğinizin farkında mısınız?
    -kaplıca hakkında çok sesli koro sesliliği ne zaman sadece MUDURNU luların söz hakkını ne zaman sağlayacaksınız?

    sizlere ne kadar sorum varmış değil mi?sizleri ne kadar çok özlemişim değil mi? sizleri böyle bir arada görmek her zaman nasip olmuyor.

  2. akp nin hastanesi kabak tadı verdi akp mudurnuda hiç bir şey yaptıramaz sadece sosyal demokratkar gb laf yapar mudurnu siyasetçisi havasındanmı suyundanmı anlamadım yoksa halkındanmı sadece lafta var 12 senedr yapılmayan hastane yapılmadı sadece göz boymak için toki yapıldı zavallı garibime tokide oy bile vermediler yenisindede vermiyecekler baksınlar inceleisnler alt tarafı 3 kmlik yolu bile siyset malzemesi yaptılar zehir zıkkım olsun verdiğim oylara

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir