Mudurnu da Çiğ Köfte Toplantısı

Mudurnu da  Çiğ Köfte Toplantısı

Mudurnu ilçesinde  Sohbet ve Mudurnu da neler yapılabiliri konuşmak için biraraya gelen Mudurnulular Mudurnu Coffee-m de buluştu.

İlk önce Çay ve çeşitli aparatiflerden sonra Çiğ Köfte partisi yapıldı.

Muduru Pelitözü Köyü Eski Muhtarı Sami ÖZÇELİK bu tip kaynaşmalara ihtiyaç var derken, Mudurnu AK Parti Eski İlçe Başkanı Mehmet BEYHAN , sohbet etmek ufuk açar, bilgi paylaştıkça güzeldir dedi.

Sohbet esnasında Mudurnu Esnaflarından Murat YAVUZ ise, Mudurnu hepimizin , ilçemizin konumu ve doğası çok güzel , inşaallah ilerleyen günlerde ilçemizde daha güzel şeyle olacak dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mudurnu da Çiğ Köfte Toplantısı” için 2 yanıt

  1. Bu gibi toplantıların artması insanların kaynaşması ortak problemlerin çözümü ve sevinçlerin de paylaşımında çok önemlidir. Maalesef günümüzde insanların birbirleriyle diyalogu sıfıra indi denecek kadar düştü. Nedeni ise bana göre 70’li yıllardan sonra dünyamıza giren Televizyon ve son 20 yıldır da internet. Bilgisayarlar insani sıcak ilişkiyi maalesef sanal ilişkiye çevirmiş durumda. Fotoğraf karelerinde gördüğüm tüm dostlarıma canı gönülden sevgi saygı selamlarımı sunarım, hepiniz benim gönlümde çok ayrı değerlersiniz. Beyhan abimler ayrıca hısımımdır. Allah işlerinizi rast getirsin Kazançlarınız bereketli olsun sağlıklı sıhhatli huzurlu bol muhabbetleriniz olsun. . ÇİĞ KÖFTE KONUSUNA GELİNCE Her yerde müthiş bir şekilde türedi bilmem ne ustanın çiğ köftesiiiii.. Dostlarım lütfen soyalı gıdalardan uzak durunuz, geçen akşam izlediğim bir programda ileri dönemlerde çok zararı ortaya çıkacağını bilimsel olarak söylediler. Normal et ile yapıldı ise o çiğ köfte of ne ala ama soya ile yapıldı ise frene basın. Sizleri seviyorum, sevenlerinizi üzmeyiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir