ÇAKIR, HOCA YA VEDA YEMEĞİ

Mudurnu ilçemizde yıllardır çeşitli görevlerde bulunan Mustafa ÇAKIR , Adapazarı il Müftülüğü Murakıplık görevine başladı.

Yıllardır, Mudurnu da görev yaptığı çeşitli kurumlardaki  mesai arkadaşları Mustafa ÇAKIR için bir veda organizasyonunda buluştu.

 

hocamustfa1

Organizasyonda  Mustafa ÇAKIR hoca ya Mudurnu yu unutmaması için bir Plket takdim edildi.

 

Mudurnu ilçesinde Müftü vekilliği ve Mudurnu Çok Proğramlı Lisesinde Din derslerine girerek öğretmenlik görevlerinde de bulunan Mustafa ÇAKIR, Mudurnu benim ilçem burayı unutmayacağım, zaten aile bağlarımızda devam ediyor dedi.

hocamustfa2

Diyanetsen ilçe temsilcisi Cenan SAYILI, Mustafa ÇAKIR hocam Mudurnu için çok değerli ve bulunması zor bir  kişilikti, hocamızın yeni görevinde başarılar dileriz dedi.

Veda yemeğine Mudurnu Dire Amirleri,  Diyanet Vakıf sen ve Diyanet sen sendikalarının yöneticileri ve üyelerinin yanısıra ÇAKIR ın arkadaşları katıldı.

www.mudurnuhaber.com

 primm

“ÇAKIR, HOCA YA VEDA YEMEĞİ” için 14 yanıt

  1. hocam yapmış olduğunuz görev ve hizmetleriniz için sonsuz teşekkür ediyor yeni görev yeri ve görevinizin hayırlı uğurlu olmasını canı gönülden temenni eder sevgi saygı ve selamlarımı iletirim allah sizden razı olsun allaha emanet olun .

  2. hocam,başarılarının devamını diliyorum doğrusunu istersen hep seni kıskandım,ama sen bunu hissettiğin halde belli etmedin.Yapılan seviye belirleme sınavlarında il genelinde çoğu zaman birinciliğe ambargo koydun.İlçemizin,bizlerin medarı iftiharı oldun.İnşallah sen gittikten sonra bizler 1.liğe talip oluruz herşeyin en iyisine layıksın ilkeli bir insansın,insanların gönlüne taht kurdun yolun açık olsun.

  3. mudurnudan bir yıldız daha kaybetti.
    yeni görevinde başarılar dilerim.
    mudurnunun değerli alimlerinden mustafa hocam allah için hizmeti gaye edinmiştir.amacı rizai ilahi olan lider kişiliğe sahip, insanları arkasından sürükleyen ender kişiliğe sahip bir insandır.
    allah kendisinden razı olsun
    Abim seni çok seviyoruz

  4. sayın hocama yeni görevinde başarılar dilerim mudurnu sizi özleyecek

  5. sen eşi benzeri bulunmaz birisisin SENİ arayacağım senin yerini kimse dolduramaz PİRİM BENİ UNUTMA 6 ylın hatırası var

  6. HOCAM BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLER YENİ GÖREVİNDE HAYIRLI OLMASINI DİLERİM..

  7. hocam,öncelikle size saygılarımı sunuyorum. Mudurnuda yapmış olduğunuz görev süresince birçok alanda başarı elde ettiniz dilerimki yeni görev yerinizde de aynı başarıları elde edersiniz,mudurnuda olduğu gibi kalıcı eserler bırakırsınız saygılarımla…

  8. Vedalar; Gözüyle sevenler içindir, Çünkü gönülden sevenler ayrılmaz.. / Hz. Mevlana

  9. Bundan tam 22 yıl 11 ay 17 gün önce şuanda görev yaptığım Caminin ön tarafında bulunan çay bahçesinde dostum Mustafa ÇAKIR hocamla tanıştım.k.kerimde Size bir selam verildiği zaman zaman,ondan daha güzeliyle veya aynı selamla karşılık verin….(nisa86)emri ğereği kardeşimle onun selam vermesi ve benimdeona selamını alarak aynı şekilde karşılık vermemle başlayan serüven.Dile kolay bu kadar uzun yıllar gözümüzün önünde akıp gitti.Bu geçen zaman zarfında gizemlerizle birlikte Mudurnu da görev yaptık.Sevinçte tasada kısaca her şeyde beraber olduk.Amaç ALLAH rızası ve Resulullahın yolu olunca geriye sadece teferruat kalıyor.Kardeşim:Mudurnuda olduğun süre içinde yaptığın hizmetlerle ve mesleki alanda almış olduğun başarılarla ,kişiliğinle ,özü sözü bir karekterinle seni tanıdık öyle de hatırlayacağız.Meslektaşları olarak(özellikle ben)aramızdan kendini her konuda yetiştirmiş kardeşimin aramızdan ayrılmasından dolayı daha üst bir göreve gittiğinden büyük sevinç duyduk.Şu bir gerçek Mudurnuda bıraktığı boşluk asla dolmayacak.Dostum kelimeler seni anlatmaya kifayet etmiyor .Şahsiyetin yaptığın çalışmalar kazandığın başarılar muhatabına verdiğin değerle zaten Mudurnu kubbesinde hoş seda bıraktın.Yolun açık olsun.Başladığın görevde mevlam muvaffak kılsın.ALLAH yarve yardımcın olsun.

  10. Mustafa Hocanın yeni görevi bizim için bir kayıp ama Adapazarı için büyük fırsat. Liyakatli insanların görev aldığını görmek ülkemiz için sevindirici bi durum. Yeni görevinin de üstesinden layıkıyla geleceğinden eminiz. Allah yolunuzu açık etsin Hocam.

  11. Üstadım! Mudurnu’da yapmış olduğun olduğun şu kadar zaman içerisinde Mudurnu’lulara , aynı şekilde Mudurnu Müftülüğünde görev anlamında geçirdiğin sürece içerisinde , gerek Mudurnu halkına, gerekse Diyanet camiasına çok şey kazandırdın bir gerçektir.Kimine göre sen ulaşılmaya çalışılan ancak ulaşılması zor olandın.Kimine göre ise göstermiş olduğun başarılarından dolayı kıskanılan insandın.Bir o kadar da örnek alınacak insandın.Bütün bunlar kadar bir gerçek daha vardır ki , o da Mudurnu ve geride kalanlar için bir YILDIZ ın kaydığıdır.Üstadım , bundan sonra ki görev hayatında başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.Ailen ve sevdiklerinle beraber huzur ve mutluluk dolu günler diler , Allah utandırmasın.Rabbim yar ve yardımcın olsun …Selam ve dua ile …..

  12. Hürmetkar, vefakar, sırdaş, gönüldaş canım abim. Bu uğurlama töreninde yanında bulunamamanın hüznüyle beraber daha yüksek ve önemli bir göreve başlamanın da sevincini yaşamaktayım. Allah yolunu açık etsin. Bana verdiğin emeğe ve yardımlara minnettarım. Gönül bağımız hem dünyalık hem de ukbalık olsun. Yeni başarılar yakalaman dileğiyle .Allah’a emanet ol.. Dostun ve taleben M. DORUK

  13. şahsımla alakalı yorum yazan küçükşbüyük bütün dostlara en kalbi duygularla teşekkür ediyorum.

    1. mustafa hocam sizi dahada üst mevkilerde görmekten mutluluk duyarız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir