YENİ MUHTAR ÖNCE DARICA DA KÖYLÜLERİ LE BULUŞTU;

YENİ MUHTAR ÖNCE DARICA DA KÖYLÜLERİ LE BULUŞTU;

 

Çevreli Köyünün Yeni muhtarı Mustafa KOCAKAYA  Çevreli köyünden Gebze ve Darıca’ ya göç etmiş köylüleri ile Darıca’ da buluştu. Önce hemşerimiz Darıca belediye başkanı Şükrü KARABACAK’ a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan muhtar ve çevreli köylüleri daha sonra istasyon mahallesinde bir toplantı yaptılar.

 

DARICA’ DAKİ ÇEVRELİ KÖYLÜLERİ ÖNCE YOL DEDİ; Köyün sorunlarının dile getirildiği toplantıda, köy yolunun asfaltlanması, Taşkesti civarında köyümüzden başka yolun asfaltsız olmadığı dile getirildi. Köyümüzde yapılan Erenler Bayramının Bu yıl 15 Haziran da yapılacağı belirtildi. Köyümüze Erenler bayramında yaklaşık 2.000 kişinin geldiği ancak yol problemi nedeniyle köye gelen misafirlere  mahcup oldukları dile getirildi.

ÇEVRELİ KÖYÜ MUHTARI MANEVİ DESTEK İSTEDİ; Köyün yeni Muhtarı Mustafa KOCAKAYA; Sorunların çok olduğunu bunların hapsinin üstesinden gelebileceğini ve köylülerinin yaptığım işlerde yanımda olmaları bana destek vermelerini istiyorum dedi.

 

DARICA’ LILAR KÖYLERİ İÇİN HER TÜRLÜ MADDİ MANEVİ DESTEĞE HAZIR;

Çevreli köyünden Darıca’ ya göç etmiş Darıca’lılar ; Köyleri için  Maddi ve manevi desteği bu güne kadar sürdürdükleri, bundan sonrada sürdüreceklerini dile getirdiler. Gebze ve Darıca da 200 civarında çevreli köyünden insanın yaşadığı bunların yarısının yazın köye gittiği dile getirilerek, köyümüzün doğal güzelliği bozulmadan her türlü çalışmanın destekleneceği belirtildi.

www.mudurnuhaber.com

“YENİ MUHTAR ÖNCE DARICA DA KÖYLÜLERİ LE BULUŞTU;” için bir yanıt

  1. AYDIN BEYE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. BİZ ÇEVRELİ KÖYLÜLERİNEDE BİR YER AYIRDIĞI İÇİN.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir