Muş’ta hain saldırı


 

 

 Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde görevden dönen Ankara’nın Sincan ilçesi nüfusuna kayıtlı Varto İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Astsubay Erdinç Aydın (24), kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Sırtına isabet mermiyle olduğu yere yığılan ve ağır yaralanan Erdinç Aydın, olay yerine çağrılan ambulansla Varto Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aydın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Ankara nüfusuna kayıtlı olan Şehit Astsubay’ın evli ve bir aylık bir çocuğu olduğu öğrenildi.

Erdinç Aydın, Mudurnu ilçe Jandarma Bölük Komutanlığında görev yapmıştı.

Kaynak: İHA

www.mudurnuhaber.com

“Muş’ta hain saldırı” için 9 yanıt

  1. Sevgili arkadaşım nur içinde yat. Allah sana şehadet şerbeti içirmiş kalbin gibi güzel bir cennet demek vaad etmiş.
    Yapanlar, alkış tutanlar bir gün …… ….. görecek…
    Geride kalan ailesine tüm sevenlerine başsağlığı dileriz…
    Ruhun Şad olsun…

  2. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın. Geride buraktıklarının başı sağolsun. Bu terör işinin lokal anlamında bitirilemeyeceğine, tek çözümün siyasilerin vereceği Ankara’nın alacağı radikal kararalar olduğu inancındayım. 18-21 Mayıs’ta Sakarya’dan 30 kişilik bir grupla 4 günlük GAP gezimiz vardı ve o bölgeleri (Diyarbakır, Mardin, Urfa ve Antep) sınıra kadar Nusaybin ve Birecik gittik gördük yöre halkıyla konuştuk yemek yedik. Mardin Belediye Başkanının misafiri olduk. Aşirettten ileri gelenler konaklarında ağırladılar görüşlerini aldık, görüşlerimizi söyledik. Batıdan doğuya şartlandırılmış bakış olduğunu tespit ettik. Tüm partilerin (BDP’siz tabi) Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı, Başbakan, İlgili Bakanlar, İlgili Kuvvet Komutanları, MİT, Üniversitelerin Ortadoğu Stareji Uzmanlarının ve bu gibi kurum ve kuruluşların mutlaka acil toplanarak uygulanabilir kararlar alması gereklidir. Yoksa bu gidişle Batıdan yukarıdan bakıp bölgeyi terörist görmek, orada yaşayanların da batıdan gelenleri düşman görmesi, ezilmişliğin psikolojisi vahim bir hal almaktadır. Burada benim uç korkum ise hala ülkemizde bazı aydınlarımızın dost bildiği komşu ülkelerimizin ve Türkiyemizin gelişmesini istemeyen, kalkınmış bölgenin abisi durumuna gelmiş Türki ve Müslüman ülkelerin başını çeken bir ülke istemiyorlar Amerika ve Avrupadaki lider ülkeler. Amaçları malum bölgeye çizgi çizilmesi ve Irak’ın Kuzeyindeki Kürdistan ile birleşmeye gitmesidir. İsrail’i rahatlatmaktır. Bölgeye yeraltı ve yerüstü zenginliklerine hakim olmaktır. Amaçlarına ilerlerken hep ya Arap Baharı derler ya da insanlıkğı kurtarmak için Irak’a girdik derler (!) Ve bizlerin de gözüne baka baka kabul ettirirler. Uyanmamız lazım, geleceğimizi kendimiz yönlendirmeliyiz.

  3. erdinç kardeşimizin ailesine baş sağlığı diliyorum geride kalanlarada sabır diliyorum gerçekten haberi dıuyunnca şok oldum mesleğini severek yapan biriydi sevilen birinin böyle acı haberi gerçekten şok ediyor görev şehidi kardeşimiin mekanı cennet olsun ailesinede sabırlar dilerim

  4. Çok gençti,hayat doluydu,görevini yaparken insanları kırmamaya dikkat ederdi.Üzüldüm,Ateş düştüğü yeri yakar.Anne,baba,eş,çocuk ve yakınlarına allahtan sabırlar dilerim.Merhuma allahtan rahmet dilerim.mekanı cennet olsun.

  5. saygıdeğer komutanım acı haberin derinden üzdü. cenabı allah sana yapanların cezasını en uygun şekilde vereceğinden eminim. allah mekanını cennet etsin yakınlarına ilk önce sabır ve baş sağlığı dileğimle seni seven arkadaşın şehitler ölmez vatan bölünmez ruhun şad olsun komutanım.

  6. Değerli arkadaşım bizi büyük bir üzüntü içinde bıraktın fakat ŞEHİTLİK mertebesindesin.bu aslında büyük bir teselli kaynağı.Rabbim geride kalanlarına ecir sabır versin inşallah.Mekanın cennet olsun..Nur içinde yat..

  7. MEKANI CENNET OLSUN. NUR İÇİNDE YATSIN. GERİDE KALANLARIN BAŞI SAĞOLSUN. ALLAH ONLARA SAĞLIK VE ŞİFA VERSİN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir