Taşkesti SUCUK Raflardaki yerini aldı

Mudurnu Taşkesti Beldesinden Esnaf ( Başbakan Tayyip Erdoğan )Benzeri Rafet Özdemir Taşkesti Markası ile Sucuk üretimine başladı.

Rafet ÖZDEMİR, Taşkesti markası ile üretime başladıklarını ifade ederek, müşterilerden gelen tepkilerin iyi yönde olduğunu ifade ederek, zaman içersinde kendilerini geliştireceklerini belirtti.

Rafet ÖZDEMİR in Oğlu Yusuf ÖZDEMİR ise Taşkesti Markası ile formülü kendilerine ait olan Sucukların müşterinin beğenisini kazandığını ve Sucukların Bölgede dağıtım ağı kurmak için çalışmalar başlattıklarını belirtti.
www.mudurnuhaber.com

“Taşkesti SUCUK Raflardaki yerini aldı” için 4 yanıt

  1. Rafet ÖZDEMİR in Oğlu Yusuf ÖZDEMİR HEMŞEHRİLERİMİN TAŞKESTİMİZİN SARIOT VE MEŞHUR SUYUNDAN SONRA ÜNÜNE ÜN KATACAK GÜNÜMÜZÜN BELDESİ YARINIMIZIN İLÇE ŞEHRİMİZİ ET MAMÜLLERİ İLEDE SES GETİRECEK MARKALAŞTIRACAK YENİ GİRİŞİM HAYIRLI BEREKETLİ OLSUN KUTLUYORUM.NEMUTLU ÜRETENLERE ÜRETECEĞİM DİYENLERE.

    Destek olmak anlamında sünnet gölüne mutfağa 10 kğ bahçedeki büfeci Mehmet bey ilede görüşmeye yeğenimi davet ediyor bekliyorum.

  2. yöremize hayırlı olması dileğiyle TAŞKESTİMİZİN GURURU AK-EFE TİC. HAYIRLI OLSUN RAFET ÖZDEMİRE BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir