Mudurnu Pazarı hangi gün olmalı

Mudurnu Pazarı hangi gün olmalı ?

Mudurnu pazarının  hangi günü olmasını isterseniz yan taraftaki Anket te oy verebilirsiniz.

Mudurnu ilçesi biz ilçede yaşayanlar ile birlikte güzel ve yaşanır olduğu için, mutlaka vatandaşlardan gelen seslere  duyarlı olmak gerektiğini düşünüyoruz.

İlçede yaşayan bizler bazı  ortak şeylere birlikte karar vermeliyiz, bu en doğal hakkımızdır. Bunlardan bir taneside Mudurnu Pazarının günüdür.

Gelin birlikte hareket edelim ve yaşadığımız ve kazanç elde ettiğimiz güzel ilçemizin , dahada güzel ve yaşanabilir olması için  birlik olalım.

İlçemizi temiz tutalım, Tuvaletlerimizi temiz tutalım, gereksiz yere araçlarımızı çarşıya getirmeyelim, hele hele Mudurnu Pazarının olduğu günlerde bu dahada çok önemlidir.

Gelen misafirlerimize zaten iyi davranıyoruz, bundan böyle dahada fazla önem gösterelim. Sanal alemde yemek ve gezmek fotoğraflarımıza  gösterdiğimiz özeni Mudurnu ilçemizden de güzel kareler paylaşarak, Turizm e destek verelim.

İlçemizin sesinin dahada fazla duyulması için, Fuar ekipleri oluşturalım ve PTT nin önünde yine atıl düşen Turizm  danışma ofisini  ve Tanıtım evi Küçük evi mutlaka çalıştıralım.

Segiyle kalın…

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir