Mudurnu Kaymakamı Özgür KAYA görevine başladı

Mudurnu Kaymakamı Özgür KAYA görevine başladı

Ramazan Bayramı bitiminde görevi son bulan Mudurnu Eski Kaymakamı Emine DİLCE nin yerine  Özgür KAYA  Mudurnu Kaymakamlığı görevine başladı.

Özgür KAYA Mudurnu  ilçesindeki görevine başladı. İlçe Jandarma Komutanı Onur Musa BAŞAL, İlçe Emniyet Müdür V.  Hasan Hüseyin TURANLI, daire amirleri ve protokol üyeleri tarafından karşılanan KAYA, daha sonra makamına geçerek ilçe hakkında daire amirlerinden bilgi aldı.
Mudurnu Belediye Başkanı Necdet TÜRKER ve Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin ÖZCAN tarafından da hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Özgür KAYA  tüm ziyaretçilerine teşekkür etti.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu Kaymakamı Özgür KAYA görevine başladı” için bir yanıt

  1. Sayın Kaymakam Özgür Kaya beye hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, görevinde kolaylık ve başarılar diliyorum. Ben Karşıköy muhtarlığına bağlı Asarlık Mahallesinden olup Sakarya da ikamet ediyorum. Ancak sık sık köyüme gider kalırım. Hacımusalar-Asarlık-İdrisler-Karşıköy yol bağlantısı ile Karşıköy – Hacımusalar arasında bir gezinti yapmasını tavsiye ediyorum. Zira bu yolda yumurta büyüklüğünde stabilize yolu asfalt yapılmasını talep etsek, sırası var denilip geçiştirilir, görmek çok şey değiştireceğini umut ediyor, taşımalı eğitim nedeniyle okulların açılmasından önce yapılmasının yararlı olacağını düşünüyorum. Saygılarımla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir