Doğayı asfalta tercih edenler 4×4 Dünyası Offroad Fest’de buluşuyor

Doğayı asfalta tercih edenler 4×4 Dünyası Offroad Fest’de buluşuyor

Asfalt ve gürültüyü geride bırakıp, doğa ve huzurla kucaklaşmak isteyen binlerce kişi, 14 – 16 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 4×4 Dünyası Offroad Fest’de bir araya gelecek.

Mudurnu’da, 100 bin metrekare alanda düzenlenen festival, ortak bir tutku ve kültürü paylaşan katılımcılarına, açık havada konser, interaktif söyleşiler, etkinlikler, eğitim ve atölye çalışmalarıyla doğa severlerin aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmesini sağlayacak. Katılımın ücretsiz olacağı festivale, doğa tutkunları ‘asfalttan çıkıp doğaya karışabilen’ arazi aracı, motosiklet, karavan ve ATV araçlarıyla katılacaklar.

Ortak tutkusu arazi aracı, karavan, motosiklet ve ATV araçlarıyla asfalttan çıkıp doğaya karışmak olan yaklaşık 4 bin katılımcı, 4×4 Dünyası Offroad Fest bünyesinde bir araya gelecek. 14 – 15 – 16 Haziran tarihlerinde, Bolu Mudurnu’da 100 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek festivalin katılımcıları, ortak kültür ve bilgi paylaşımının keyfini, şehrin karmaşasından uzak, doğanın dinginliği içerisinde, aileleriyle birlikte yaşayacak.

Doğada aile ve aynı ilgi alanına sahip dostlarla birlikte kamp, yaşam, eğitim ve eğlenceden oluşan kaliteli zaman konseptiyle düzenlenen festival kapsamında, çocuklar ve büyükler için 20 farklı eğitim ve atölye çalışması gerçekleşecek. Test sürüşleri, sohbetler ve farklı aktivitelerle zenginleşecek festival kapsamında ayrıca doğanın eşsiz ambiyansında büyük bir konser organizasyonu da gerçekleştirilecek.

Festivale sponsorluk desteği veren kurum ve kuruluşlar, TOSFED, Mudurnu Kaymakamlığı ve Mudurnu Belediyesi, Offroad camiasının Bolu ve Mudurnu’dan yer alan kulüp yapılanmaları BOLOFF ve Mudurnu Offroad’ın yanı sıra, Can-Am, AVC 4×4 Offroad Aksesuar, Crawler Caravan, Outroad Academy Turkey, Offroad Dükkanı, İlfer Custom Garage, Transanatolia ve 4×4 Rescue Team olarak sıralanıyor.

Otomotiv sektörünün dev markaları Castrol Power 1, Volkswagen, Ford, Honda, Toyota, Nissan, CF Moto, Mitsubishi Motors ve enerji devi Aygaz Otogaz da, festivalin sponsorları arasında yer alıyor.

Festivalin organizasyonunu üstlenen 4×4 Dünyası Erel Dijital Yayıncılık İmtiyaz Sahibi ve Yayınlar Koordinatörü Mehmet Erel, 4×4 Dünyası Offroad Fest’in kendi alanında bugüne dek gerçekleşmiş en büyük etkinliklerden biri olacağını dile getirdi ve şunları söyledi: “Doğayı seven, aileleri ve sevdikleriyle doğada olmaktan keyif alan, ortak bir kültürü, ortak bir tutkuyu paylaşan binlerce kişi, asfalttan çıkıp doğaya karışabilen her türlü araçla misafirimiz olacak. 100 bin metrekarelik bir alanda, heybetli ağaçların altında, göz alabildiğine uzanan çimenler üzerinde, etkinlikler, eğitimler, sohbetler, keyifli kahvaltı ve yemeklerle muhteşem anları paylaşacağız. Otomobil, karavan, motosiklet markalarımız ve onlara ilaveten, Offroad camiamızın pek çok ticari paydaşı da, stantlarıyla alana renk katacak. Okulların kapanmasına ve Babalar Gününe denk getirdiğimiz zamanlamamız, festivale katılımı artırıyor. 4 binin üzerinde katılımcı bekliyoruz.”

4×4 Dünyası Erel Dijital Yayıncılık tarafından düzenlenen festivale, organizasyon partneri olarak destek veren dsm group’un yanı sıra, Deneme Tahtası motosiklet partneri, PRactice Communication Management iletişim partneri ve Patavat da sosyal medya partneri olarak katkıda bulunuyor.

Kamp odaklı bir festival olarak düzenlenen 4×4 Dünyası Offroad Fest’in katılımcıları, festival alanında kurabilecekleri çadırlarda olduğu gibi, alana yakın mesafede yer alan ve tarihi konaklardan çevrilmiş bölge otellerinde de konaklayabilecekler. Festival alanında çadır, uyku tulumu ve karavan kiralama olanakları da sunulacak.

Festival kapsamında konser, eğitim ve atölye çalışmaları dışında düzenlenecek etkinlikler arasında, Baba-Çocuk ATV Gezisi, Bisiklet ve Trekking Rotaları, Rehberli Tarihi Mudurnu Gezisi, Test Sürüşleri yer alıyor. Bunların yanı sıra festival programı içerisinde, Halit Bolkan ile Sanayi Savaşları, Erkin Yeşil ile Türkiye’de Keşfedilmemiş Rotalar ve Kamp Yerleri, Transanatolia Hikayeleri başlıklarıyla tematik ve interaktif açık hava sohbetleri gerçekleşecek.

4×4 Dünyası Offroad Fest kapsamındaki Eğitim ve Atölye çalışmaları ise şöyle sıralanıyor:

Doğada Hayatta Kalma Eğitimi

Vinç ve Hi-Jack Kullanma Eğitimi

Arazide Sürüş Eğitimi

Arazi Lastiği Seçimi ve Bilgisi Eğitimi

ATV Sürüş Teknikleri Eğitimi

Motosiklet Sürüş Teknikleri Eğitimi

Motosiklet ile Uzun Yolda Mekanik Problemler ve Çözümleri

Motosiklet ile Kamp ve Pratik Yükleme Bilgileri

Karavan Seçimi ve Park Alanı Belirleme Eğitimi

Kamp Ateşi Atölyesi

Doğada Yemek Atölyesi

Kahve Kültürü Atölyesi

Doğada İlk Yardım Atölyesi

Çevre Kültürü ve Geri Dönüşüm Atölyesi

Kamp Yeri ve Çadır Seçimi Atölyesi

Kamp Malzemeleri Atölyesi

Mobil Telefon ile Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi

Karavanda Yemek Atölyesi

Çocuklar için Resim Atölyesi

Çocuklar için Trafik Eğitim

4×4 Dünyası Offroad Fest ve katılım ile ilgili daha detaylı bilgi, https://4x4dunyasioffroadfest.com/ adresinde yer alıyor.

Bilgi için: Süheyla İlhan / PRactice Communication Management

suheyla@practicecomm.com

 

wwww.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir