Jandarma Teşkilatı 180’inci Yılını Kutluyor

Jandarma Teşkilatı 180’inci Yılını Kutluyor

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 180’inci yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik ve beraberindeki heyet Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret etti.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Jandarma Teşkilatının 180’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyaret eden İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik ile askeri erkânı makamında kabul etti.

Jandarma Teşkilatının 180’inci kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında yapılacak olan faaliyetler hakkında Sayın Valimiz Ahmet Ümit’e bilgiler veren İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, “Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 180’inci yıl dönümü dolayısıyla sizi ziyaret ederek bu mutlu, sevinçli günümüzü sizinle paylaşmak istedik. Kutlama etkinlikleri kapsamında şehitlerimizin ailelerini, gazilerimizi, Emekli Astsubaylar Derneklerimizi ve Jandarma Bölgesinde olan Çakmaklar Huzurevi’ni de ziyaret ederek sevincimizi paylaştık. Ayrıca son iki yıl içinde yapılan memnuniyet anketinde Jandarma Teşkilatımızın 1’inci çıkmıştır. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

JANDARMA TEŞKİLATIMIZ ÇOK ONURLU, ŞEREFLİ KURUMLARIMIZDAN BİRİSİDİR

Jandarma Teşkilatımızı hem güven telkin ettiği için, hem güvenliği sağladığı için, hem de işini layıkıyla yaparak memnuniyet anketlerinde birinci olduğu için tebrik ederek sözlerine başlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Jandarma Teşkilatımız çok onurlu, şerefli kurumlarımızdan birisidir. Köklü bir devlet, yüce bir milletiz. Buna paralel olarak ta hem köklü, hem onurlu kurumlarımız var. Bu kurumlarımız tarihimizde ciddi ve önemli işler, görevler yaptı, bundan sonra da yapmaya büyük bir gayretle devam edecektir” dedi.

ÇOK KÖKLÜ KURUMLARIMIZDAN BİRİSİ DE JANDARMA TEŞKİLATIMIZDIR

Jandarma Teşkilatının dünya üzerindeki birçok devletin tarihinden eski bir geçmişe ve birikime sahip olduğunu belirten Sayın Valimiz Ahmet Ümit, “Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 180’nci yıl dönümünü kutluyorum. Dolayısıyla fevkalade önemli görevleri ve sorumlulukları olan, bu sorumlulukları da elinden geldikçe yerine getirmeye çalışan bir teşkilatımız, kuruluşumuz var. Jandarma Teşkilatımızı kuranları rahmetle anıyorum, devam ettirenlere de müteşekkirim. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

JANDARMAMIZ MEDAR-I İFTİHARLARIMIZDAN BİR TANESİDİR

Vali Ümit konuşmasında şöyle devam etti; “Jandarmamız, devletinin ve milletinin emrinde gece, gündüz, kar, soğuk, kış, dağ, tepe demeden hem asayiş ve güvenliği sağlamaya çalışan, hem de vatandaşımızın gönlünü kazanmaya gayret eden çok önemli bir kuruluşumuzdur. Dolayısıyla Jandarma Teşkilatımız, medar-ı iftiharlarımızdan bir tanesidir. Devletimiz ve milletimiz tarafından kendisine verilen görevleri yerine getirirken canını feda eden Âziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu güzel, güzide ve onurlu kuruluşumuzun tüm değerli mensuplarını hizmetlerinden dolayı kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık ve afiyetler diliyorum”

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir