HASTANE TOKİ YAKININDA OLMALI

Yaptığımız Haber üzerine  gerek e-mail ile gerek sayfamıza  mesaj bırakarak gerekse telefon eden vatandaşlarımız ortak bir  hedefte kararlı görünüyor.

 

Kimileri Hastane Mudurnu girişine yapılsın derken, Kimileride Mudurnu girişi Çok kirli ve sanayi bölgesi, Mudurnu Hastanesi TOKİ lerin olduğu bölgede daha fazla yararlı yanıtını veriyor.

Geçtiğimiz yıllarda TOKİ nin yanına yapılsın burada 80 dönüme yakın hazine arazisi var denilince vatandaşlar tepki göstermişti. Fakat şimdi anlaşıldıki Mudurnu  artık Eski ve yeni Mudurnu şeklinde büyümeğe karar verdi ve  büyüme bu yöne doğru olacak.

Vatandaşlar TOKİ lerin olduğu bölgeye Hastane inşaatının bir an önce başlanarak  Mudurnu nun diğer ilçelerdeki Hastane inşaatlarını yakalayarak aynı dönemde hizmet vermeğe başlamasını istiyor.

www.mudurnuhaber.com

“HASTANE TOKİ YAKININDA OLMALI” için 2 yanıt

  1. valla biz orayamı yoksa burayamı derken hastane falan yapılacağı yok eldekı fırsatta kayacak başka ilçelere yapılsanda isterse akbaşlara olsun farketmez yeterkı yapılsın boluya hastaneye gidiliyoda beşyuz metre asada veya yukarıda yukarıda olmasının onemı yok yeterkı yapın kardeşim.

  2. köy lerin yüzdeyetmişi aşagıda kazaların çogu yineboluvetaşkesti nallıhan yollarında oluyor. vakaların yüzdesekseni buistikametlerdeyken hankimantık ile toki ye hastane yapılmasınıdüşünüyorlar.anlamıyorum……BİR İŞİ EHLİNESORMAKGEREKİRMİSİZCE. ..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir