BEŞKAVAK’A HASTANE YAPILMA MALI

Yıllardır Mudurnu’ya yapılması planlanan Hastane inşaatına siyaset karışınca beklemeye alınmıştı. Vatandaşlar artık bu  beklemenin bir an önce bitirilmesini ve Hastane için ayrılan ödeneğin başka bir ile veya ilçeye aktarılmasından korktuklarını belirtiyor.

HASTANE BEŞKAVAK MEYDANINA YAPILMAMALI

Mudurnu ilçesinde yaşayan vatandaşlar Hastane nin Beşkavak meydanına yapılmaması gerektiğini ifade ederek, bu alan Eğlence ve Park alanı olarak durmalı dediler.

www.mudurnuhaber.com

“BEŞKAVAK’A HASTANE YAPILMA MALI” için 4 yanıt

  1. Bence de şimdiki otobüs durağının olduğu yere yapılsın hastane, otobüs durakları da TOKİ Bloklarının oraya alınır, Kaymakamevi’nin altındaki durak da çalışır, bir cok sorun aynı anda çözülür…

  2. Bizler yapılan toplantılarda hep bir ağızdan hastane beşkavağa yapılmamalı burası bizim ortak kullanım alanımız burada bu tür etkinlikler yapılıyor yeri geldiğinde, en azından bir doğal afet olduğunda bile çadır kurabileceğimiz en uygun alan deyip hastanenin buraya YAPILMAMASI gerektiğini söylemiştik. Ama NEDENSE insanlarımızı siyasi sebeplerle ne yazık ki kandırarak biz hastane yaptırmak istedik ama belediye yaptırmıyor seklinde bir sürü yalan dolan haber yapıldı. Şimdi sizlere soruyorum biz buraya hastane yapılmasın mudurnu girişine yapılsın derken ısrarla bu alana hastane yapılsın diyenlere şimdi ne oldu? Mudurnu da artık siyasi sebeplerden kavgaların bırakılıp mudurnumuzun kazanması için çalışılmalıdır.

    1. SAYIN HÜSEYİN ARKADAŞIM SEN BELEDİYE NİN BASIN SÖZCÜSÜMÜSÜN.BAZI KONULARI YAŞIN KÜÇÜK OLDUÜU İÇİN BİLMİYOSUN.KENT KONSEYİ OLARAKTA HERHANGİ BİR FAALİYETİNİZ YOK.BU HASTANE İŞİ BUNDAN 5 YIL ÖNCEKİ B.BŞK NI TARAFINDAN ANKARA DA SAĞLIK BAK. BÖYLE BİR HAST. YAPLMASI İŞİNİ ÖĞRENİMCE KENDİ MEMLEKETİNE BU HİZMET GELEBİLMESİ İÇİN ÇALIŞTI VE YER OLARAK TOKİ MARKET KARŞISI ŞEHRİMAN YOLU GİRİŞİ SOL TARFTAKİ HAZİNE ARAZİSİ OLAN YÜKSEK TEPE ÖNERİLDİ.VE UYGUN GÖRÜLDÜ.TAM PARA AKTARILDI İNŞ. BAŞLAYACAK KEN SEÇİMLER OLDU VE BEL. BŞK. DEĞİŞTİ.ERDOĞAN YALÇIN BŞK. AKP YÖNETİMİ BURAYA İSTEMEDİ.ŞİMDİKİ BEL.YÖNETİMİDE BENZİNLİK TARAFLARINA SANAYİ KOKU VE PATLAYICI MADDE YANINA BİR SAĞLIK MERKEZİNİ UYGUN GÖRDÜLER.ŞÖYLE BÖYLE DERKEN BELEDİYE BAŞKANININ KENDİSİ BEŞKAVAĞI GÖSTERDİ.ANCAK ETRAFINDAKİLERİN BASKISIYLA HAYIR BEN DEMEDİM BURASI UYGUN DEĞİL DİYEREK ARAŞTIRMALARA GİRDİLER.TÜM İLÇELER İNŞAATA BAŞLAMIŞKEN BİZ HALA YERİMİZDE SAYIYORUZ.ARTIK İLERİYİ DÜŞÜNÜP ŞEHİR MERKEZİNDE HAREKETİ ÖLDÜRMEDEN 1.2. YAPILACAK OLAN YENİ TOKİLERİN YANLARINA DÜŞÜNMEMİZ LAZIM.BURASI CAMİSİ-OKULU-ALİŞVERİŞ MERKEZİ İLE TAM BİR MODERN ŞEHİR OLMA YOLUNDADIR.-UFAK BİR POLİS MERKEZİDE BURAYA YAPILABİLİR.AŞAĞI TARAF YANİ BOLU YOLU VE NALLIHAN YOLU ÜZERİ ZATEN BİZ İSTESEKTE İSTEMESEKTE GEMİŞLEYEREK BÜYÜYECEKTİR.EĞER SORUN SADECE AMBULANSIN ŞEHİRDEN GEÇMESİYSE.ÇARŞAMBALI PETROL YANINDA KARAYOLARINA AİT LOĞMAN BULUNMAKTADIR.AYRICA KARACAKAYA DÖRT YOL KAVŞAKTA EMNİYETE AİT BÖLGE TRAFİK BİNASI BOŞ DURMAKTADIR.BURALARA YENİ ACİL SERVİS AMBULANS BİRİMİ KURLABİLR.SAĞLIK BAK.ÇOĞU YERDE BÖYLE HİZMETİ VARDIR.SAYGILARIMLA.

  3. sayın mudurnu sevdalısı önce sen okumayı güzelce bi öğren sonrada adam gibi adını yazmayı öğren. ben orada belediyenın basın sözcüsü gibimi yazmısım. kent konseyi olarak bi sey yapamıyorsak sende bi mudurnulu isen birşeyleride vatandas olarak sen yap. burdan böle isim yazmadan sozde mudurnu sevdalısı görünümlü prim peşinde olma biz laf olsun diye birşey yazmıyoruz. belediye yer göstermiş olabilir ama yanlışdan da dönülür. burda mudurnulu vatandaslarımız 2 yıldur kurulan panayırdan fazlası ile memnun sen memnun olmasanda. klasik zihniyeti bırak adam gibi düşün. ayrıca ödenek gelebilir biz hstene yapılmasın demedik belediyede ememiştir biz o toplantılarda vardık sen o toplantılarda milletvekinin ağzından BURAYA YAPARSAK YAPALIM YAPMAKSAK BU ÖDENEK GİDER BİZ BELEDİYEYİ ALDIMIZDA GENE BURAYA YAPARIZ sözünü duymadın galiba. sen gel beni bul ben sana bunları anlatırım DEĞERLİ MUDURNU SEVDALISI. BOŞ LAF URETME…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir