Bir eski Mudurnu Pazarı daha geçti

Bir eski Mudurnu Pazarı daha geçti

Bolu nun Mudurnu ilçesinde Yüzyılı aşkın bir süredir ve  net olarak  bilinmeyen bir zamandan bu yana  kurulan Mudurnu pazarı 2016 yılında  Perşembe gününe alındı.

Pazarın Perşembe gününe alınması ile birlikte   Esnaf  ve vatandaşların sürekli gündeme getirdiği Mudurnu pazarı Cumartesi gününe geri dönsün çabaları sonuçsuz kaldı.

Mudurnu ilçesine komşu illerden gelen satıcıların bir kısmı perşembe günü başka yerlerde pazarları çakıştığı için gelemezken, yılladır  bildikleri Cumartesi Mudurnu pazarının değişmesinden rahatsız olan Köylü vatandaşlar ise alternatif Pazarlara yöneldi.

MUDURNU ESNAFI NE YAPIYOR ?

Mudurnu Esnaflarının  sürekli  yakınmasından dolayı Mudurnu Esnaf odası ilçede Esnafları gezerek  Cumartesi pazarının  yeniden  geri gününe alınması  için imza topladı, ama toplanan imzalarda Pazarın gününün geri gelmesini sağlayamadı.

MUDURNU ESNAFI HAFTANIN YARISINI TATİLLE GEÇİRİYOR

Pazarın gününün Perşembe gününe alınması ile  birlikte Mudurnu Esnafının tatil süresinin  haftanın yarısı kadar olduğunu belirten Esnaflar yeniden Cumartesi olması için çalışma başlatıyor.

www.mudurnuhaber.com

“Bir eski Mudurnu Pazarı daha geçti” için bir yanıt

  1. Bu konuyla ilgili daha evvel de yazmıştım,yetkililer trafik için bu kararı aldıkları için geri adım atmıyorlar. Bence pazarı tamamen kaldırsınlar trafik problemi hallolur.şunu bilsinler ki hafta içi turist gelmez. saygılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir