DOĞANAY MUDURNULULARLA 2019’A SÖZLEŞTİ

DOĞANAY MUDURNULULARLA 2019’A SÖZLEŞTİ

Bugüne kadar Bolu siyasetinde seçim dönemleri dışında görülmemiş bir şekilde ilçe ve belde ziyaretlerini sürdüren AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, halkın ayağına giderek sorunlarını dinlemeyi sürdürüyor.

İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Mudurnu’ya çıkartma yapan Doğanay’a yoğun ilgi gösteren Mudurnulular, Mudurnu Belediyesi’nin halka rağmen hayata soktuğu uygulamaları ve hizmet gelmemesini şikayet ettiler. 2019’da Mudurnuluların AK Parti’yi yönetime getirdikleri taktirde tüm sorunlarının çözüleceği sözünü verdi.

AK Parti İl Başkanı ilçe ve belde ziyaretlerini sürdürüyor. Görev süresi henüz bir yıl olmasına karşılık Bolu siyasetinde alışılmışın dışında Bolu siyasetine İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla birlikte mührünü vuran AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, makam koltuğunda oturarak İl Başkanlığı yapmak yerine halkın ayağına kadar giderek vatandaşların sorunlarını dinlemeye, Bolu Halkını kucaklamaya devam ediyor.

Son olarak Mudurnu’ya kurmaylarıyla birlikte adeta çıkartma yapan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Mudurnu Halkının sevgi gösterileriyle karşılandılar.

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay beraberinde; İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Arıkan, AK Parti Taşkesti Belde Başkanı Yusuf Mintaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mudurnu Teşkilat mensuplarıyla Mudurnu’ya adeta çıkartma yaptı.

Teşkilat mensuplarıyla birlikte Mudurnu Çarşısında bulunan tüm esnafları ziyaret eden Doğanay ve beraberindekiler, daha Mudurnu Pazarını ziyaret ettiler.

Doğanay ve beraberindeki AK Parti Teşkilatı mensuplarına Mudurnu Belediyesi’nin keyfi uygulamalarından şikayet ederek, özellikle cumartesi günleri kurulan ilçe pazarı günün Perşembe gününe alınmasından şikayet ettiler.

İlçe esnafının sorunlarını dinleyen Doğanay; “Şuan burada siyasi bir çalışma için bulunmuyoruz. Biz buraya; 15 Temmuz’da siyasi görüşü ne olursa olsun Cumhurbaşkanımızdan yana, demokrasinden yana, ülkemizden yana dik duruş gösteren Mudurnu Halkına teşekkür ederek helallik almaya geldik. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım Beyin selamlarını getirdik. İlçe Halkımızın sıkıntılarını biliyoruz ama Belediye noktasındaki sıkıntılarına çözüm için yaptırımımız bulunmuyor. Mudurnu Belediye Başkanımız ile konuyu konuşup ricada bulunacağım” dedi.

Mudurnululara ilçe Halkının yaşadığı sorunların çözümünün tek yolu olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, çözümün 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Mudurnuluların doğru tercihi yaparak AK Parti’yi yerelde iktidara taşımaları gerektiğini belirtti. Mudurnulular ise Doğanay’a 2019 yılında yapılacak yerel seçimde Mudurnu Belediyesi’ni işin ehli olan AK Parti’ye teslim etme sözünü verdiler.

 

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir