Vet. Hek. Tahir Yavuz’dan “Meslekte 40 yıl” kitabı

Veteriner Hekim ve Atafen AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tahir S. Yavuz‘un “Meslekte 40. yıl” kitabı Sidas Medya tarafından yayınlandı. Bu yıl mesleğinin 40. yılını tamamlayan Tahir Selçuk Yavuz’un kitabı Veterinerlik ve hayvancılık ile uğraşanlar için başucu kitabı niteliğinde bir eser.


Tahir S. Yavuz, Ekim 2009’da ‘’Meslekte 30 yıl’’ kitabını, sonraki beş yıl içerisinde biriken köşe yazılarını “Meslekte 35 yıl” adı altında kitaplaştırmıştı. Yavuz’un yeni kitabı “Meslekte 40 Yıl” ise okuyucularla buluştu.

Veteriner Hekim Tahir Yavuz: “Kitaptaki tüm yazılarımı

online-pharmacy-uk.com

, deneyimlerim, yurtdışı izlenimlerim ve görüştüğüm uzmanlardan edindiğim bilgiler çerçevesinde derledim diyen Veteriner Hekim Tahir S. Yavuz: “Bilgilerin, yeniliklerin yaygınlaşması, duyurulması, ilgili kamuoyuna ulaşması, çiftlik sahiplerinin ve meslektaşlarımızın her türlü gelişmeden haberdar olması için yazılarım yıllarca sektörel dergiler ve gazetelerde yayınlandı. Yazılarımı anlaşılabilir bir dilde yazmaya çalıştım. Etkin ve kullanılabilir, yaşamaya kolayca aktarabilir bilgileri yazıya dökmeye gayret ettim. Yazdıklarımı açıklamak üzere TV programlarına, her türlü mesleki toplantılara katıldım ve sözlü anlatımla destekledim. Özellikle Sürü Yönetimi ve Koruyucu Hekimliğin önemine değindim.” diye konuştu.

“Meslekte 40. yıl” kitabı veterinerlik, hayvancılıkla ilgilenenler ve bilgi sahibi olmak isteyenler için önemli bir eser ve kaynak niteliğinde hazırlandı. Sade bir ile yazılan kitap 432 sayfadan oluşuyor ve 40 TL den satışa sunuldu.

Kaynak: Çiftlik Dergisi


Kitapla ilgili iletişim için: sidasmedya@gmail.com
Tel: 02324416001

TAHİR YAVUZ MUDURNU HABER DE KÖŞE YAZILARI İLE YAKINDA…

Değerli Hocamız, Üretici dostu Veteriner Hekim Tahir YAVUZ Bolu ve Bölgedeki Üreticiler için Mudurnu Haber sitesinde köşe yazıları ile merak edilenleri aktaracak. Teşekkürler

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir