VALİ ÖZÇİMEN’DEN MUDURNU ZİYARETİ

Bolu Valisi İbrahim ÖZÇİMEN  Kaplıca Birliği toplantısına katılmak için geldiği Mudurnuda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Toplantı bitiminde Vali, Vali yrd. İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri birlikte esnaf duasına katıldılar.Çarşıda vatandaşlarlada sohbet etme imkanı bulan Özçimen daha sonra MARKA ve KOSGEB destekleri ile açılan işyerlereini ziyaret etti.

 

Yolda Armutçuoğlu Organik Yumurta İşletme sahibi Ömer ARMUTÇU ile de bir süre sohbet eden Vali ve beraberindekiler Keyvanlar Konağındaki öğre yemeğine geçtiler.

 

 

Yıldırım Bayezid Camisinde  Cuma namazı ve cenaze namazınada katılan Vali buradan Kanuni Camii ve bahçesindeki Halveti tarikatına mensup zatların türbelerinide ziyaret etti.

 

Vali ÖZÇİMEN ve beraberindekiler bir dizi görüşmenin ardından ilçeden ayrıldılar.

 

Haber & Foto Ö.KOCABAY

 

 

 

“VALİ ÖZÇİMEN’DEN MUDURNU ZİYARETİ” için 3 yanıt

  1. Özgür Kardeşim, iş sıkıya gelince oluyormuş değilmi ? Türkiyede iken, abi ben anlamam , yapamam diyordun. Hadi bakalım taşın altında seninde elini görmek güzel oldu. İnşaallah yakında köşe yazıların ilede bekleriz.
    Aydın ÖZPELİT MEKKE

  2. Özgür yeğenim hayırlı çalışmalar dilerim. Vali Beyin gelip incelemelerde bulunması ve insanlarımızı dinlemesi çok güzel.

  3. sayfada resimler görünmüyor saygılarla kolay gelsinn…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir