SATILIK 9500 Broiler Kapasiteli Kümes ve Ev

Mudurnu ilçe Merkezine 2500 metre uzaklıkta Tavuk Kümesi ve  Ev sahibinden satılıktır.

9500 Broiler Civciv Kapasiteli Kümes 2Katlı Betonerme Evi Ahır ve Samanlığı ve 1 Dönüm arazisi ile sahibinden satılık Çiftlik.

Çiftliğimizde su,Elektrik ve Yol Problemi Yoktur. Kendine ait Kuyusu ayrıca Şehir şebeke suyu mevcuttur. Kümesimizde Fan+Ped+Otomatik Yemlik bulunmakta olup Su sistemi sallama suluk kullanılmaktadır. Kümesin herhangi bir bakıma ihtiyacı olmayıp, hemen  Tüm Şirketlerden rahatlıkla Civciv alıp para kazanmaya başlayabilirisiniz.

Detaylar için: Aydın ÖZPELİT MUDURNU FOTOĞRAFÇILIK 05357359164

www.mudurnuhaber.com

“SATILIK 9500 Broiler Kapasiteli Kümes ve Ev” için 3 yanıt

  1. Aydın kardeşim, bayramda Mudurnu’da idim ve Tavuklarda veba salgını olduğunu duydum, sağlam güvenilir kaynaklardan. Ama basında ve senden hiç ses çıkmadı? Bu konu ne?

    1. İsmail Abi, KOBAYMI lazım? http://www.mudurnuhaber.com/mudurnu-da-kronik-bronsit-hastaligi
      BU LİNKTE Haberi uzmanlara sorarak yayınladım. Benden niye ses çıksınki… Alan memnun , satan Memnun… Haberi yaptık ama kimseden ses yok. Mudurnu Tavukçu kasabası, Şimdi ben bu açıklamanın üzerine, desemki Mudurnu da Veba var, 17.000 tavuktan 16.000 tamesi ölmüş desem, Mudurnu da Tavuk ölümleri %50 leri geçmiş desem, Firmalar artık bu bölgeye Civciv vermeyecekmiş desem, kime yarar? Benim Kaarım ne olur bu işte? Memleketin zararı ne olur bu işte ? SONUÇ MUDURNU KAYBEDER. Uzmanlara sordum, veteriner arkadaşlara sordum, BRONŞİT hastalığı var dediler. Ama ATA SZÖLERİNİ boşuna söylememişler atalarımız. SALI NIN GELECEĞİ PAZARTESİ den belli olur. Siz tüm kanatlı yatırımları Şehir mücavir alanına toplarsanız, ve dersenizki biz yatırımcının önünü açacağız, Mudurnu da işsiz kalmasın derseniz, ondan sonra Mudurnu şehir merkezinin etrafını Kümeslerle doldurusunuz. Ondan sonra Koku da gelir, Hastalıkta gelir, her şey olur. Ondan sonrada Haber yapacak adam ararsınız.Biraz para kazanayım tekrar yaparım. Siz tüyoları verirsiniz yazarız. Veya şöylede olur, nasıl olsa artık sizde profesyonelleştiniz. Haberi sizin adınızla ben yayınlayayım. Yapın haberinizi, koyalım Fotonuzu Memleket için yapın haber. Hem sizlerinde Çorbada tuzunuz olmuş olur. Teşekkürler. Mudurnu dan Selam ve sevgiyle

      1. İşin en garibi ise Kaymakamlığın Valiliğin sessiz kalması. Sektör zarar görmesin diye (mazeret hazır tabi) İnşaallah çözümü yapılmıştır halledilmiştir. Elimden geldiğince sana yardımcı olurum, desteklerim seni. Allah yar ve yardımcın olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir