OKUL MÜDÜRÜ Sobadan zehirlendi

OKUL MÜDÜRÜ Sobadan zehirlendi

Bolu nun Mudurnu ilçesi Yazılar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa KAYRANCIOĞLU nun  köyde ikamet ettiği Sağlık Lojmanlarında sobadan zehirlendiği belirtildi.

 

Sabah Okula gelmemesi üzerine Mustafa KAYRANCIOĞLU nun Kaldığı lojmana giden Okul Müdür Yardımcısı,  evden herhangi bir yanıt gelmemsi üzerine komşular ile birlikte evin kapısını kırarak içeri girdi.

İçeride Mustafa KAYRANCIOĞLU nun yatar halde bulan, köylüler daha sonra 112 yi arayarak yardım istedi. 112 ekipleri Mustafa KAYRANCIOĞLU nun Bolu Köroğlu Hastanesine oradan da Devlet Hastanesine aktardı.

 

Mustafa KAYRANCIOĞLU nun durumunun ağır olduğu belirtilerek, yoğun bakıma alındığı ifade edildi.

 

Mudurnu Milli Eğitim Müdürü Fuat GÜRLEYEN, arkadaşımız şu anda  gözlerini açmış, arkadaşımız görevine çok bağımlı bir arkadaştı, Ailesi bolu da kaldığından oda  Pazartesi günü için  geceden  köydeki lojmana gelmiş, sabah okula gitmeyince okuldaki arkadaşları merak edip Lojmana gitmişler , ve orada talihsiz olayı görmüşler, bize gelen bilgiler bu durumda, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur ve aramıza tekrar katılır dedi.

 

 

GÜNCELLEME: Saat: 14.16

Mustafa KAYRANCIOĞLU nun son durumunun iyi olduğu  ve tedaviye cevap verdiği belirtildi. Ziyaretine giden arkadaşları, KAYRANCIOĞLU nun gözlerini açtığını bir kaç gün Hastanede gözetim altında tutulacağını ifade ettiler.

 MUDURNU İHA AYDIN ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

 

“OKUL MÜDÜRÜ Sobadan zehirlendi” için 9 yanıt

  1. Mustafa hocama ve ailesine geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun, Allah acil şifalar nasip etsin.Dualarımız onunla.

  2. Allah acil şifalar versin. Tez zamanda onu bekleyen öğrencilerinin arasına katılır inşallah. Şifa dilekleriyle….

  3. Mustafa hocama geçmişolsun, Allah acil şifalar versin çocuklarına ve ailesine bağışlasın.

  4. CENABI ALLAH DERDİ VERDİĞİ GİBİ DERMANINIDA VERİR SAYIN HOCAM ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN DİLEĞİMLE ALLAHA EMANET OLUN BU HAYATTA SEVGİ VE SAYGILARIMLA MUDURNULU KARİZMA SELÇUK

  5. Hocam geçmiş olsun, Mevlam yavrularınıza sevdiklerinize ve sevenlerinize bağışlasın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir