MUDURNULU GÖNÜLLÜLER AFRİKA YOLCUSU

MUDURNULU GÖNÜLLÜLER AFRİKA YOLCUSU

Mudurnu ilçesinde 17 kişilik bir Ekip Afrika ya gitmek için ilçeden dualar eşliğinde ayrıldı.

Mudurnu ilçesinden Afrika ülkesi olan Burkina Faso ( Yukarı Volta) gitmek için yola çıkan 17 kişilik ekip için ilçeden ayrılmadan dualar edildi.

İstanbul dan Uçak ile Afrika ya gidecek olan Mudurnulular Ülkede 3 gün kalacak. Afrika da Türkçe öğrenen öğrencileri ziyaret edecek olan Mudurnulular 40 ar kiloluk yardım paketlerini de yanlarında götürdüler.

MUDURNU İHA AYDIN ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

 

“MUDURNULU GÖNÜLLÜLER AFRİKA YOLCUSU” için 4 yanıt

  1. Hayırlı yolculuklar dilerim, ben de yanınızda olmak isterdim. Oralarda göreceğeniz yaşayacağınız olaylar ömür boyu unutulmayacak ibret alınacak olaylar.

  2. Çok değerli kıymetli arkadaşlarım, bu güzel yolculukta sizlerle beraber olmayı ne kadar çok isterdim. Herkes işini gücünü bırakıp uzak diyarlara,milletin rüyasında bile göremeyeceği diyarlara gidiyorsunuz. İçme suyunun olmadığı (bizim bildiğimiz temiz su) dünyanın en fakir 4 ülkesinden biri olan bu ülkeye bizlerden de selam gönderin. Fotolarınızı yorumlarınızı bekliyoruz… Allah yolunuzu açık etsin. Dualarla gittiğiniz gibi gülerek gelmeyi sevenlerinize kavuşmayı Rabbim size nasip etsin.

  3. SİZDEN KENDİ ADIMA GURUR DUYDUM BU HAYATTA ALLAH HAYIRLI BİR YOLCULUK VERSİN BU HAYATTA GÜLE GÜLE GİDİN HAYIRLISIYLA GELİN SİZİ ÇOK SEVEN KİŞİ OLARAK ALLAHA EMANET OLUN BU HAYATTA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir