Mudurnu’da 3500 kişiye AŞURE Dağıtıldı


 

Mudurnu’da 3500 kişiye AŞURE Dağıtıldı

Mudurnu ilçesinde bir Esnaf Muharrem Ayı ve AŞURE günü dolayısı ile Mudurnu Pazarının kurulduğu Cumartesi günü Atatürk Meydanında 3500 kişiye AŞURE Tatlısı ikram etti.

 

 Mudurnu Meram lokantası tarafından  Mudurnu Atatürk anıtı önünde dağıtılan AŞURE tatlısı vatandaşlar tarafından çok memnuniyetle karşılanarak, Allah bu hayrı yapanlardan razı olsun diye dua ettiler.

 

Firma yetkilisi Ali ÖZSOY Mudurnu Esnaflarına bu bizim yaptığımız çalışma bir örnek olsun istiyoruz, çeşitli gün ve gecelerde bu tip etkinlikler ile insanlar ve Esnafımız kaynaşma içersine girmiş olur dedi.

 

Mudurnu ilçesine, Ankara dan Hafta sonu tatil amaçlı gelen  Turist kafilesi dağıtılan Aşure den tadarak çok tatlı olmuş,  ne güzel bir adet olmuş, yapan arkadaşları tebrik ederiz dediler.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mudurnu’da 3500 kişiye AŞURE Dağıtıldı” için 2 yanıt

  1. ALAH KABUL ETSİN..Mustafa Kocasoy kardeşimin MANEVİYATINI ve Mudurnu gelenekleri kültürü yaşatma adına yaptığı AŞURE ikramını hemşehrisi abisi olarak takdir ediyorum.Ayrıca tüm iş ortakları ekibinede başarılarının devamını diliyorum. Cümlemize hicri yeni yılın ilk günleri bolluk bereket hayırlı işler dileğimle Muarem ayı mübarek olsun.

  2. Böyle güzel organizasyonu hazırlayan ve Mudurnu’muza sunan değerli arkadaşlarım Mustafa Bey ve Ali beye emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Allah niyetinizi kabul etsin. Çok güzel bir organizasyondu. Ve yaptığınız Aşure çok güzeldi. Allah ticaretinizi bol kazançlı ve bereketli kılsın. Tekrardan Emeğinize sağlık teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir