MUDURNU SPOR NEREYE ?

Geçtiğimiz sezon Bolu Amatör kümede şampiyon olan ve baraj maçında Geredespor’u yenerek Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligine yükselen Mudurnuspor da ilk istifa geldi. Gerekli desteği bulamayan ve BAL Ligi için yeterli kadroyu kuramayan Mudurnuspor’da teknik direktörü İrfan Ulusal görevinden istifa etti.

Mudurnuspor’u geçtiğimiz sezon Bolu Amatör kümede şampiyon yapan ve baraj maçında Geredespor’u yenerek BAL Ligine yükselten başarılı teknik adam İrfan Ulusan, BAL liginde yeterli desteği bulamadıkları için ve lig için yeterli kadroyu kuramadığı için teknik direktörlük görevinden istifa etti. Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden ve oynadığı ilk 4 maçta 1 gol atıp 18 gol giyen temsilcimiz Mudurnuspor’da kan değişikliğinin faydalı olacağından dolayı teknik direktör İrfan Ulusan’ın istifa ettiği öğrenildi.

MUDURNU’DAN DESTEK GELMEDİ

Geçtiğimiz sezon Bolulu genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımla Bolu Amatör kümede şampiyon olan ve baraj maçında Geredespor’u mağlup eden Mudurnuspor, bu sezon gerekli maddi ve manevi desteği bulamadı. Teknik direktör İrfan Ulusan’ın istifa gerekçesinin başında Mudurnu halkından maddi ve manevi desteği bulamadıkları ve BAL Ligi için yeterli kadroyu kuramadıkları için istifa ettiği ifade edildi.

TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?

Ligde oynadığı 4 lig maçında 0 puan ile Bölgesel Amatör Lig 9.grupta son sırada bulunan Mudurnuspor’da teknik direktör İrfan Ulusan dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna ise kim getirileceği önümüzdeki günlerde belli olacağı belirtildi. Bolulu bir çok teknik adamlar görüşmelerine başladığı öğrenilen Mudurnuspor’un, Bolulu bir hocayla yola devam edeceği öğrenildi.

Bolu Olay

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir