Ak Parti’de flaş aday adaylık açıklaması

Ak Parti’de flaş aday adaylık açıklaması

Mudurnu Belediyesi eski Meclis Üyesi Ak Partili Aydın Özpelit, yerel seçimler için ilçede belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Özpelit Bolu Express Gazetesi’ne yaptığı ziyarette, “Mudurnu’nun sorunlarını biliyorum, çözümleri de biliyorum. Halkımıza hizmet için adayım” dedi.

 

Haber: Mehmet KORKUSUZ

Yaklaşan yerel seçimler öncesi en çok hareketlilik yaşanan ilçelerden biri de Mudurnu. Ak Parti’den belediye başkan adaylığı için kulislerde 5 kişinin aday adayı olarak ismi geçtiği Mudurnu’da tanınmış bir isim, Mudurnu Belediyesi eski Meclis Üyesi Aydın Özpelit’te yarışa dahil oldu.

İlçede 1993 yılından bu yana gazetecilik ve 2000 yılından bu yana esnaflık yapan Özpelit, sivil toplum kuruluşları yönetimlerinde de görev alan bir isim. Yerel seçim öncesi aday adaylığını Bolu Express Gazetesi’ne yaptığı açıklamayla duyuran Özpelit, “Halkımızın dert ve sorunlarını dinlemeye, sorunları çözmek için hizmete talibim” dedi. Mesleğinden dolayı ilçede yaşanan sorunları daha iyi gözlemleme imkanına sahip olduğunu kaydeden Özpelit, “Başkan olduğum takdirde halkımızla bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız. Hemşerilerimin teveccühüne talibim” dedi.

“AK PARTİ SEÇİMDE MUDURNU BELEDİYESİ’Nİ KAZANACAKTIR”

Mudurnu ilçesinde yerel seçimler öncesi yaşanan aday adayı bolluğu hakkında da konuşan Özpelit, siyasi rakiplerine de başarı dileğinde bulundu. Halen CHP’li bir belediye başkanının Mudurnu Belediyesi’ni yönettiğini ifade eden Özpelit, “Yerel seçimlerde Allah nasip ederse, Ak Parti bayrağını Mudurnu Belediyesi’ne dikeceğiz. Bu hedef, benim adaylığımdan da ön plandadır. Aday olamasam da aday olacak Ak Partili arkadaşımızın yanında, arkasında olacağımın sözünü Mudurnulu halkımıza şimdiden veriyorum” diye konuştu.

 

Yerel seçim projelerini hazırlamayı sürdürdüğünü sözlerine ekleyen Özpelit, göreve gelmesi halinde ilçedeki trafik sorununu çözmeyi ve ilçenin turizmden daha fazla pay almasını sağlamayı hedeflediğini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.boluekspres.com/icerik/haber.php?i=37844

 

www.mudurnuhaber.com

 

“Ak Parti’de flaş aday adaylık açıklaması” için 10 yanıt

  1. Mudurnulu hemşerilerimizi böyle bir arada görmek mutlu ediyor bizleri. İstanbuldan selam ve sevgiler. Aydın Özpelit kardeşime siyasi hayatında, Korkusuz kardeşimize de mesleğinde her daim başarılar dilerim.

  2. HAYIRLI OLSUN HISIM RABBİM YOLUNADA YAR VE YARDIMCIN OLSUN :)

  3. HAYIRLI OLSUN, İNŞALLAH BAŞKAN SEÇİLİR MUDURNU HALKINA HİZMET EDERSİN

  4. Başarılı ve iyi hizmetlerin olacağından hiç kuşkum yok. Mudurnu için de bir kazanç olacağını biliyorum.Sevindim,mutlu oldum,gurur duydum. Hayırlı olsun.

  5. Merhaba Aydın bey öncelikle bu aday olma cesaretinizden dolayı tebrik eder kutlarım.Yalnız MUDURNU-TAŞKESTİ arası yolların durumuyla ilgili bir haber yapmışsınız bende o habere bir yorum yapmıştım.(Çok merak ediyorum acaba AKP il teşkilatı ilçe teşkilatı ve belde teşkilatı bu yolu kullanmıyor mu ? yada helikoptermi kullanıyorlar ? kullanıyorlarda gözlerini mi bağlıyorlar) ama AKP den aday adayı olduğunuzu bilmiyordum doğal olarak aday adayı olan bir gazeteci haberci o yorumu yayınlarsa kendiyle tezata düşecekti.Oysaki internet sayfanızı günlük takip eden birisiyim ve emek verdiğiniz uğraştığınız içinde ayrıca teşekkür ederim ama yapılan yorumlarda hakaret ve küfür içermiyorsa yayınlamanız daha objektif olacaktır.ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM… AYDIN BEY..

  6. Öncelikle hayırlı uğurlu olmasını dilerim , allah tamamını erdirsin inşallah .

  7. KOCA MUDURNULUYA GÜVENİORUM.

    Mudurnu sevdalılarından Aydın Özpelit kardeşimi memleket aşkına sevdası adına özellikle yaşadığı siyasi tecrübeler adına Mudurnumuz için mücadelesini destekle takdir ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum.

  8. adaylığın hayırlı olsun değerli arkadaşım.temennim odur ki kimin kazandığı değil MUDURNUN nun kazanmasıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir