Mudurnu Pazarı Beşkavak Yolcusu

Mudurnu ilçesinde  Trafik sorununun çözümü için dün Kent Konseyinde çeşitli projeler üretildi.

Beşkavak MUDURNU Pazar www.mudurnuhaber.com

Mudurnu Ziraat Odası Başkanı Hilmi AYAZ ben Pazarın gününün değiştirimesine eskidende sıcak bakmıyordum şimdide, derken  ama yerinin değiştirilmesine hep birlikte karar verilirse ben hayır demem dedi.

  Mudurnu Pazarı BEŞKAVAK meydanına taşınsın

Kent Konseyinde Mudurnu Pazarının Mudurnu Merkezinden çıkarılarak Beşkavak Meydanında yapılsın önerisi ise Eski Belediye Başkanı Metin SOYGÜR ün tepkisine yol açtı.

Soygür, Her şeyi Beşkavağa yapmayımı düşünüyorsunuz ? Orası Hastane yerimi olacak, Panayırmı olacak, Pazarmı olacak dedi.

Kaymakam Ayhan ABATAY Mudurnu Pazarı Dokunulmaz dedi.

Mudurnu Kaymakamı Ayhan ABATAY Mudurnu Pazarı  konusunda kimsenin konuşmadığını ifade etti. Mudurnu ilçesindeki Trafik probleminin tek nedeninin Mudurnu Pazarının Cumartesi günü olduğunu her kes biliyor, ama kimse konuşmuyor dedi. Abatay, Mudurnu Pazarını Hafta içi bir güne alabilirsek bu sorun çözülecek dedi.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu Pazarı Beşkavak Yolcusu” için 4 yanıt

  1. daha önce denendi ve olmadı cumartesi günü artık mudurnuya özdeşleşmiş bir olay birde hafta sonları mudurnunun daha çok turist aldığı düşünülürse bu ıyı bır fıkır degil köylü vatandaşlarımız elindeki malları daha ıyı pazarlaya bılırler ve gelen turistler kulturumuzu daha ıyı tanımış olurlar.

  2. MUDURNU pazarının hafta içine alınmasına ben kesinlikle karşıyım.bizler buradan(KOCAELİden)gelirken özellikle eş dost görebilmek için cumartesi gününü tercih ediyoruz.pazar hafta içine alındığında MUDURNU da hiçbir köylü vatandaşı göremezsiniz.ben bunu söyler ve dikkatinizi çekmek isterim.

  3. ŞUANDAKİ PAZAR YERİNE ,TEMİNALİ VE İTFAİYEYİ ESKİDEN OLDUĞU GİBİ GERİ GETİRMELI. PAZARIDA ŞİMDİKİ TERMİNALİN VE İTFAİYENİN YERİNE TAŞIMALI.MUDURNUYA GELEN TURİST OTOBÜSÜ KENDİNE PARK YERİ BULUR VE GELEN RAHATLIKLA DOLAŞIR.CADDE PAZAR KALABALIĞINDAN ARINMIŞ OLUR.ÜZERİNDE DÜŞÜNÜLEBİLİR,SAYGILARIMLA.

  4. HEP KENDİNİZİ DÜŞÜNMEYİN ESNAFIDA DÜŞÜNÜN PAZAR BEŞKAVAGA GİDERSE KÖYLÜ ORDAN DÖNER ESNAF ALACAGINI ALAMAZ SATACAGINI SATAMAZ MEMLEKETTE BAŞKA İŞ KALMADI ESNAFIN Bİ PAZARI VAR ONUDA ALLAK BULLAK EDİN NASILSA Bİ DAHA REİS VEYA YETKİLİ OLAMAYACAGINIZ KESİN ELİNİZDEN GELİYORSA KÖYLÜYÜ CARŞIYADA SOKMAYIN HERKES SİNEK AVLASIN BU KADAR KARARSIZ DÖNEM GÖRMEDİM VERGİYİ SUYU TELEFONU ELEKTRİĞİ ESNAFIN KİRASINIDA SİZ ÖDEYİVERİRSİNİZ ARTIK MUDURNU 5 SENEYİ DEGİL 15 SENEYİ KAYBETTİ 15 SENE GERİ GİTTİ BÖYLE YAPTIKCADA GİTMEYE MAHKUM 4 BİN KÜSÜR NUFÜS KALDI COĞU BOLUDAN GELİP GİDİYO BÖYLE YAPMAYA DEVAM EDİNDE 2 BİN CİVARLARINA ENSİN MUDURNU KÖY OLSUN SİZDE KURTULUN VATANDAŞDA SAMAT KÖYÜ BİLE MUDURNUDAN ÜSTÜN NERDEYSE BE NE GÜNLERE KALDIK KİMLERİN ELİNE ALLAH HEPİMİSİN YARDIMCISI OLSUN ALLAH HEPİMİZİ ISLAH ETSİN HİÇMİ MUDURNUDA BU GİDİŞATA DUR DİYECEK SÖZÜ ÖZÜ DİNLENECEK KİŞİ VEYA KİŞİLER KALMADI MUDURNU BİTİYOR BİTTİ UYUMAYIN HEP BİRLİKDE EL ATILSIN VEYA ATALIM HERKES ELİNİ VİCDANINA Bİ KOYSUN DİKKATE ALINMASI DİLEGİMLE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir