MUDURNU PANAYIRI BAŞLIYOR

Bu yıl 2. si düzenlenecek Olan Tarihi Mudurnu Panayırı 10 Eylül 2012 Pazartesi  bu gün başlıyor.

Mudurnu Beşkavaklar mevkiinde Çeşitli oyun guruplarının kurulması ile başlayan Panayırda bu gün ve yarın Panayır Esnafının yol güzergahındaki tezgahlarını açması ile Panayır başlayacak.

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU PANAYIRI BAŞLIYOR” için 6 yanıt

  1. ne kadar güzel.çocukluğumda olan panayırlar aklıma geldi.kazasız panayırlar diliyorum.

  2. İnşaallah çok güzelbir şekilde Mudurnuyu canlandırır.

  3. Afişte bulaşalım demişler niyeki bulaşıcı hastalık falanmı varda bulaşacakmışız :)

  4. Mudurnu panayırımızın yıllar sonra tekrar kurulmasında emeği geçenleri bu arada kutluyorum. Bizleri tekrar çocukluğumuza geri götürdüler..Her şey çok güzel gidiyor ama ; Bolu il Sağlık Müdürlüğünün yazısını okuyunca bu heyecanım donuklaşıverdi birden.
    Yazı aynen şöyle:

    ‘ Mudurnu İlçe Hastanemizin fiziki şartlarının hastaların kaliteli sağlık hizmeti alması açısından yeterlilik göstermediğinden yeni bina yapımı için çalışmalar başlatılmıştır. Mudurnu İlçe Hastanesi yeni binasının yapımı için Müdürlüğümüz ile Sağlık Bakanlığı arasındaki hastane yerinin tespit edilmesi çalışmalarında Sağlık Bakanlığından gelen uzman personelinin ilçedeki kamu arazilerini incelenmesi sonucunda Beşkavak Mevkii olarak bilinen alanın uygun olduğu, buranın sağlık alanı olarak hem tapusunun alınması hem de İmar ve Belediye Kanunlarına uygun olarak Sağlık Bakanlığına tahsis edilmesi için çalışmalar başlatılmıştır. Söz konusu arazi Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne ait olup Sağlık Bakanlığı ile ilgili kurum arasında tahsis işlemleri devam etmektedir. Kamu oyuna duyurulur..
    Dr. Mahmut ARIK İl Sağlık Müdürü ‘

    1. Sahi ya..
      Afişteki sloganda yanlışlık olmuş. Aslı ‘PANAYIRDA BULUŞALIM’
      Sevgiyle….

  5. Aman Dikkat. Her gördüğünüzü Panayırcı sanmayın. Sokaklarda açıkta satılan yiyeceklere dikkat edin. Evinizden ayrılırken Kapılarınızı ve camlarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Ziynet eşyalarınıza sahip çıkın. Panayırda dolaşırken paralarınızı kolay ulaşılabilecek ceplerinize koymayın. Herhangi bir şüpheli durumda 155 Polis Hattını arayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir