HEMŞERİMİZ MIHALIÇÇIK KAYMAKAMI OLDU

Mudurnu ilçesi Emekli Diyanet  Personeli Mehmet MANİSA nın Oğlu  Cüneyt MANİSA  Eskişehir ili Mıhalıççık İlçesinde  göreve başladı.

Mıhalıççık ilçesi Kaymakamlığı görevine atanan CÜNEYT MANİSA ya  görevinde başarılar dileriz.

CÜNEYT MANİSA KİMDİR ?

1979 yılında Bolu’nun Mudurnu ilçesinde doğdu. İlköğretimini Mudurnu’da, lise eğitimini Bolu’da tamamladı. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde bir yıl İngilizce hazırlık eğitimi gördükten sonra 2001 yılında mezun oldu.

2003-2009 yılları arasında Maliye Bakanlığı’nda Vergi Denetmeni ve Denizli Vergi Denetmenleri Büro Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

 2009 yılında Muğla Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Teftiş stajını İzmir’in Seferihisar ve Bayındır ilçelerinde; Kaymakam Refikliği Stajını Denizli’nin Acıpayam ilçesinde tamamladı. Sırasıyla Denizli’nin Honaz ve Çal ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. Yurtiçi stajlarını tamamladıktan sonra 2011 yılında yurtdışı stajı için Amerika Birleşik Devletlerinde görevlendirildi. Bu amaçla Rice Üniversitesinde bir yıl süreyle İngilizce eğitimi aldı ve kamu yönetimi alanında çeşitli inceleme ve araştırmalar yaptı.

  Kendisi evli ve bir çocuk babasıdır. 

www.mudurnuhaber.com

“HEMŞERİMİZ MIHALIÇÇIK KAYMAKAMI OLDU” için 8 yanıt

  1. Cüneyt kardeşimize hayırlı görevler dilerim. Allah utandırmasın başarılar başarılar getirsin. İleride Vali olmak ta nasip olur inşaallah. Memleketimizden bürokrat görmek insanı sevindiriyor.

  2. Sınıf arkadaşımı tebrik ediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum…

  3. Hayırlı uğurlu olsun..Yeni görevinde başarılar dilerim..

  4. Yeni görevinizi candan kutlar, basarılarınızın devamlı olmasını dilerim

  5. hemşerimle gurur duydum.tek dileğim devlet görevinde hemşehrilerimin sayılarının artmasıdır.şu an en çok kültürlü ili ARTVİN VE TUNCELİ’dir.bizim onlardan neyimiz eksik ki?

  6. İLÇEMİZİN GURURU MUDURNU NUN İLK VE TEK KAYMAKAMI ARKADAŞIM SAYIN CÜNEYT MANİSA YI KUTLAR; DAHA NİCE BAŞARILI MEVKİ VE GÖREVLERDE GÖRMEK DİLEKLERİMLE…

  7. Haberi okuyunca çok sevindim. Ağabeyi Nurettin beyle arasıra görüşüyoruz ama Cüneyt kardeşimi enson 85 li yıllarda katıldığımız yaz programlarından hatırlıyorum. Ben öncelikle babası Mehmet Manisa ağabeyimi-ailesini ve sonra kendisini kutluyorum. Mehmet abi, çocuklarınla ne kadar iftihar etsen azdır! Tebrikler!!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir