MUDURNU NTV EKRANLARINDA

NTV Ekranlarında  Doğada Tek Başına programı bu Hafta Çarşamba akşamı Mudurnu da gerçekleştirdikleri çekimler ile ekranlara gelecek.Program 21 Mart  2012 Çarşamda saat  22.10 da NTV ‘de yayınlacak.

NTV tv de 21.03.2012 saat 22’10 da yayınlacak olan Serdar Kılıç’ın sunduğu  Doğada tek başına-Dağ Evi  Programı Mudurnu  ilçemiz Demirciler Çarşısını  Doğa ve Tarih bağlantısını  el sanatlarının bağlantısını ve Ahilik,Demircilik sanatını konu edecek. 

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU NTV EKRANLARINDA” için bir yanıt

  1. Değerli doğa sever turizm elçimiz Serdar Kılıç’ın sunduğu Doğada tek başına-Dağ Evi Programı Mudurnu ilçemizin tanıtımı muhteşemdi Serdar beyin tüm programlarında sadeliği etkili sevgi dolu ses tonu doğallığı ve İsmail Atlı ve Mehmet Cantürk kardeşlerimin yorumları büyüledi mutlu kıldı.İsmail beyin ihtiyarladık artık sözü hariç tabiki! Ehtiyar adam doğa koruma amaçlı enerji sobası yapmaz habire emaye boru yapmaz Eskişehire ve yurt dışına Mudurnu sanayi el işlerini üretmez daha çok üretecez genç kalacaz inşallah teşekkürler sayın ATLI ve Kılıç Cantürk.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir