Mudurnu İlçe Hudutları ilhak’a açıkmı?

Mudurnu İlçe Hudutları ilhak’a açıkmı?

10 Şubat 2012 tarihindeki İstanbul EMİTT Fuarında Bolu standında Bolu Belediyesince Bastırılıp, dağıtılan Kitap tan alan DP Mudurnu Belediye Meclis Üyesi Mustafa ÖZTÜRK, Mudurnu ilçesine döndüğünde Kitabı incelediğini ve gördüğü manzara karşısında şok yaşadığını belirtti.

Mudurnu Mustafa ÖZTÜRK

 Öztürk, senelerdir ABANT a göz dikenlerin bastırıp dağıttığı kitapta, ABANT ve çevresini Bolu Belediyesi Mücavir alanı içersine alma çalışmalarını yürüttüklerinden Kitabın 10 ve 11. sayfalarında Bolu il haritasında ABANT ı Bolu merkezi hudutları içersinde gösterdiklerini gördü.

Öztürk, bunun üzerine Mudurnu ilçe Hudutlarını korumak ile yükümlü, Mudurnu Kaymakamlığına, Belediye Başkanlığına ve Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe Başkanlığına birer dilekçe ile başvurup bilgi istedi.

Mudurnu

Öztürk, Mudurnu ilçe sınırlarını geçmişte, Çizenlerin ve koruyanların yanlışı nerede?

 Neden Mudurnu ilçe sınırları ile oynanmak isteniyor?

ABANT Milli Parkı1150 Hektar, öyle birkaç santimetre yerden bahsetmiyoruz, Eğer bu ABANT ı Bolu Merkez hudutları içersine alma çalışmaları, gerçekleşti ise, Mudurnu’nun borcumu vardı? Ve yada Vilayetler istediğinde ilçe hudutlarını böyle ilhak ( alarak)  ederek alabiliyorlar mı?

Örnekleri varmı?

Mudurnu dan az diğer ilçelerden daha çok mu aldılar ?

17 Şubat 2012 tarihi itibari ile Mudurnu ilçe hudutları, aslı gibi duruyor mu? Diye yetkililere sorularını sorduğunu ve Cevap beklediğini belirtti.

www.mudurnuhaber.com

MUDURNU

Mudurnu Reyon

“Mudurnu İlçe Hudutları ilhak’a açıkmı?” için 5 yanıt

  1. Mudurnu siyasetenen güçlü durumda deilmi? AKP Bolu il başkanı yardımcısı Mudurnulu Metin SOYGÜR bey ve Mudurnu ilçe başkanımız bu sorunu kökünden çözer.

  2. EY MUDURNULU ABANTIMIZA SAHİP ÇIK YORUMUNLA?Duyarsız kalmayalım.
    Birazda ciddi mecazetle. Ey Mudurnu uşakları olay gerçektir.Sizler kavelerde pilardoya vakit ayırır başka yerlere paraları harcarsunuz Abant Mudurnunundur Mudurnuda kalacak.Abantı ancak Mudurnulular korur.Abant alası ve Mudurnu turizm gelişimi için ŞARTDIR YORUM YAZMAK.Siyasilerimiz uyumasun.

  3. ADALET VE KALKINMA PARTİSİNDE Siyasette fanatiklik yapmadan doğruların ve çalışanın yanında herzaman oldum.ADALET VE KALKINMA PARTİSİ Erdemliler hareketinin destekcisiyim ve bölgemde partim adına devamlı çalışıyorum fakat nedenini çözemediğim bir şekilde ilde ve ilçemde görev almak istememe rağmen belirli şahsi menfaati olan şuanki bazı kişiler ailemin ve şahsımın Bolu ve ilçelerine yaptığımız kalıcı hizmetlerimiz çok olduğundan ve kıskanıldığımızdan engelleniyorum söz dinlemiyorlar o yüzdende bir milletvekilimizi kaybettik.Çare sizlerde yorumlarınızla Abant ve diğer hakkımız olan hizmetler için yetkili makamlara memleketimiz için lobi çalışması yapalım. selam saygı hörmetimle her zaman Mudurnumuzun ve insanımızın emrindeyim maddi manevi kanımın son damlasına kadar mücadeleye hazırım dostlar.

  4. değerli hemşehrilerim ABANT VE MUDURNU teşbihte hata olmasın biribirini seven iki sevdalı demek, aşk demek!..bu zamana kadar MUDURNU daki büyüklerim,siyasetçiler ve belediye başkanlarımız ABANT a sahip çıkmadılar.sözüm MUDURNU ya yatırım yapanlara değil;başa gelip de yatırımlarını ANKARA,İSTANBUL,ANTALYA VE İZMİRE yapanlara.milletin efendisinden kopuk yaşadılar,başa gelene kadar aydın havası çaldılar,başa geldikten sonra milletin efendisini tanımadılar,sorunlarını dinlemediler ve hatta galeye bile almadılar.

    en sonunda değerli büyüklerimden,milletin efendisi olan MUSTAFA ÖZTÜRK ABİMi vicdanının sesi rahatsız etti ve konuyu gündeme taşıdı.ona sonsuz teşekkürlerimi iletirim.bu konu A ,B ve C partisinin sorunu değil hepimizin meselesidir.

    MUDURNU da konak işleten abilerime çok büyük iş düşmektedir.eğer ABANT’IN MUDURNU’YA ait olduğu bilinci içindeyseniz,ABANT MUDURNU’NUNDUR LOBİ faaliyeti içinde olmalısınız,armut piş ağzıma düş düşüncesinden bir an önce uzaklaşmalısınız.ABANT elden gidiyor haberiniz yok.sizler halen daha sizler için cevher olan MUDURNU nun kuzeyine kafanızı çevirmekten acizsiniz;gözünüz halen daha MUDURNU nun güneyinde ve batısında kazandıklarınızı oralara yatırım olarak yapmaktasınız.bana kızabilirsiniz ama gördüğüm gerçeği belirtmeden de yapamayacağım.başıma ne geldiyse hep bu açık sözlülüğümden ve kişinin direkt yüzüne söylememden geldi.ama göz göre göre de kimseye şirinli yapmaya niyetim yok.şu an elimizdeki kaynaklardan birisinin alınması an meselesi.

    ben ABANT’SIZ MUDURNU DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM.EĞER BU GÜNE KADAR MUDURNU BU KADAR TANINDIYSA ABANT SAYESİNDE,MİLLETİN EFENDİSİ KULLANDIĞI YAYLALARI SAYESİNDEDİR.bu güne kadar MİLLETİN EFENDİSİNİ YALNIZ BIRAKTINIZ,ONLARIN SORUNLARINI DİNLEMEDİNİZ,GELECEĞİMİZ İÇİN ONLARLA FİKİR ALIŞ-VERİŞİNDE BULUNMADINIZ.acizhane sizlere bir kaç önerim olacak eğer ABANT MUDURNU nundur bilincini taşıyorsanız!..
    -KÖYLÜLERLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUNUZ
    -KENDİ FİKİRLERİNİZİ ONLARA AKTARINIZ
    -İŞLERİM TIKIRINDA BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YIL YAŞASIN DÜŞÜNCESİNİ DERHAL TERKETMELİSİNİZ(çünkü yılan büyüdü sizin mıntakanızda dolaşıyor,her an sizi de sokabilir.)
    -BU KONUYU GÜNDEME GETİRENLERE KÖSTEK OLMAK YERİNE DESTEK OLALIM,BUNDAN SONRA NASIL BİR YOL HARİTASI İZLEYEBİLİRİZ,FİKRİNİ TARTIŞALIM.

    ben şunu da belirtmeden geçemeyeceğim bir gün milletin efendisi oraya konulmama konumuna gelirse; şundan kesinlikle emin olun ki sizleri de koymazlar MUDURNU dan gelişi kapatırlar,sizlere ayrıcalık tanımazlar.

  5. Sn Mustafa ÖZTÜRK beye bu dikkatinden ve yaptığı girişimden dolayı çok teşekkür ediyoruz ve destekliyoruz, eger Mudurnulular Abantı ilgisiz ve sahipsiz bırakırsa birileri işte böyle sahip çıkar, abantta yetişen her ağaçta,her otta, her çiçekte mudurnulu vatandaşın hayvanının gübresi vardır eğer bizler biraz daha duyarsız kalırsak, abantı ancak kartpostallarda görürüz bizi giriş ve çıkışa koyacakları kapılardan geçirmezler aman dikkat edelim bu konuda birlik beraberlik içinde olalım asla ama asla siyaset gütmiyelim!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir