Milli eğitim Müdürü kimlerin ayağına bastı

Mudurnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat GÜRLEYEN ile ilgili son zamanlarda Basın organlarına verilen beyanatlar şaşırtıcı cinsten.

Her şey  Sarot ta yapılan toplantıdan sonra başladı.İlçe milli Eğitim Müdürlüğü sitesinde yer alan bilgilere göre müdürlerle alınan  ortak alınan ” 2.Dönem toplantısının 06/02/2012 günü belediye düğün salonunda yapacaklarını belirtmişlerdi.

Milli Eğitim Müdürü Fuat GÜRLEYEN  şu şekilde açıklama yapmıştı.Ancak sizlerinde daha önceden bildiği tamam dediğiniz farklı bir teklif görüşlerinize sunuyorum.Bu toplantıyı kaymakamlık makamı oluru ile aynı gün saat 13.30 da Sarot Termalde yapalım.Taşımalı okullar taşımalı araçlarla,Ana okulu,Dumlupınar İÖO,H.E.M, biz ve Cumhuriyet İÖO arkadaşlarımızı da biz taşırız.Görüşlerinizi almak istiyorum.

Mudurnu Milli Eğitim Müdürü Fuat GÜRLEYEN

Oybirliği ile teklif kabul edildi.Toplantı sonrası Arkadaşlarımızdan isteyenler dönebilir.Dönmek isteyen arkadaşlarımızı Mudurnu’ya biz taşıyacağız Kalmak isteyen arkadaşlarımızda tesisin imkanlarından yararlanabilir.Bizim taşıdığımız merkez okullarımızdaki arkadaşlarımız toplantı sonrası kalmak isterlerse dönüş taşıma işlemini de biz çözümleriz.

Siz müdür arkadaşlarımız müdürlüğümüze okulunuzdan kaç öğretmenin toplantı sonrası Mudurnu’ya dönmek istediğini sayı olarak  6 Şubat saat 11 ‘e kadar bize bildirirseniz,bu arkadaşlarımız için toplantı sonrası araç planlamasını rahatça yapalım”  kararlardan 2 gün sonra Bimere  bunun tam aksine karar çarptırılarak ilçe Milli Eğitim Müdürünü kendi menfaati için öğretmenleri oraya götürdüğü bir öğün yemek ve yol için öğretmenlerin  para harcatıldığı eşi ile haftada 3 gün sarottan yararlandığı vsz” Oysa uygulama aynen  alınan kararlarda olduğu gibi.Arkasından eğitim –sen”in iddiaları.İlçe Milli Eğitim belgesiz sadece iddialarla şuçlanmakta. Oysa İlçe Milli Eğitim  Müdürünün yaptıklarını bütün Mudurnu biliyor ve takip ediyor.

Şahsi hesapları sendika yönetimini de alet ederek Kurum uzerinden yapanlara ve bunlara alet olanlara yazıklar olsun.

www.mudurnuhaber.com

Mudurnu Haber

MUDURNU HABER

 

“Milli eğitim Müdürü kimlerin ayağına bastı” için 6 yanıt

  1. Sayın Fuat Gürleyenin Mudurnu için 1,5 yıldır yaptığı icraatlarını görmemezlikten gelen Eğitim sen üyesi E.K sen Mudurnu için ne yaptın.Unutma Fuat Gürleyen yaptığı güzellikleri Sİnop’a götürmeyecek.Artık sizlerden şikayet değil icraat görelim.Bu kafayla muhalefete mahkumsun.

  2. ” bir öğün yemek ve yol için öğretmenlerin para harcatıldığı eşi ile haftada 3 gün sarottan yararlandığı ”
    Hocam’ın bir açıklaması olur herhalde..
    Ne’zaman gidiyorsa artık?
    Ben;her gördüğümde makamında oluyor sn müdürümüz;birkaç kişinin şahsi sorunları nedeni ile böylesi bir olayın medyaya yansıması nekadar üzücü..

  3. Boğaziçi Üniversitesi kulübü olarak projemizi gerçekleştirmeye gittiğimiz Mudurnu’da biz öğrenciler için gerek bürokratik süreçlerde hiç sorun yaşamamak gerekse eğitimle ilgili her türlü yeniliğe ve gelişime açık olması acısından Fuat Bey genel olarak (maalesef) pek karşılaşamadığımız bir tutum sergilemişti. Bizlerle yaptığı sohbetler sırasında bizlerden Mudurnu ve Mudurnu’nun eğitimi için yapabileceğimiz başka şeyler varsa bunlar için de her türlü yardımı sağlamaya çalışacaklarını belirtmişti. Böyle eğitim için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan birisi için bunca çirkin atıfta bulunulması bizler, yani orada kısa süre de olsa bulunmuş ve bazı izlenimler edinmiş kişiler için gerçekçi görünmüyor. Ülkemizde maalesef yapılan iyi işler takdir edilmek yerine karalanmaya çalışılır. Umarız ki böyle engeller, ülkemizin ihtiyacı olan eğitimcilerin ve onların yerlerine gelecek olanların umutsuzluğa kapılıpiyi işler yapmasına engel olmaz.

  4. müdür bey belkide haklı ama orada söylenilen ve medya önünde gerçekleşenler hem mudurnuya hemde eğitim camiasına yakışmadı meb de çalışmayan biri

  5. eğitim camiası içine düştüğü bu durumdan kurtulur mu bilinmez ama sonuçları eğitim açısından umarız çocuklarımıza yansımaz.Ayrıca bu iddialar biran önce aydınlatılarak bir sorumluluk ve kusur varsa gereği yapılmalı yoksa da kamuoyu bu konuda rahatlatılmalıdır.Saygılar…

  6. Her bu haberi yayınlayan yayın organı ve şikayet eden kişi veya kişiler kim ise çıksın karşımıza öyle konuşsunlar. kapı arkası laf ile olmuyor bazı şeyler. her zamanda amcamın arkasında ve arkasındayız tabiri caiz ise bir yerleri yiyen varsa eğer istediği yere şikayet edebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir