Mudurnu dan Turist Kafilesi geçti

Geçtiğimiz Pazar günü ABANT a günübirlik tatil ve eğlence için gelen Öğrenci gurubunu Mudurnu Yarışkaşı Otel Yöneticisi  Özer HINCAL ikna ederek Mudurnu’da yemek yemelerini sağladı.

MUDURNU OTEL

80 Öğrenci ve eğitimcinin ABANT eğlencesi sonrasında Mudurnu Yarışkaşı  Restorant ta yöresel yemekleri tadan gurup, Mudurnu ilçesini gezmeden ilçeden ayrıldı.

Tur yöneticisi Mudurnu Yarışkaşı Restorant ta sadece yemek için kendilerinin zamanlama yaptığını ve vaktin dar olmasından dolayı MUDURNU ilçesinin gezilemeyeceği ifade edildiği öğrenildi.

www.mudurnuhaber.com

mudurnu otel

MUDURNU REYON

“Mudurnu dan Turist Kafilesi geçti” için 2 yanıt

  1. Gurubu Mudurnuya getiren arkadaşlara teşekkür ederim.Ne yapıp edip Mudurnuyu gezdirmedikleri içinde kınamak lazım.Haberde grubu gezye getiren aracın tam gövdesinde Tarih ve Kültür Kenti Üsküdar yazılı… Üsküdarın tarih ve kültür kenti olmasına bir itizarım yok ama böyle bir kültür kentinden gelen guruba Tarih ve Kültürün Kalbinin can damarlarından birininde MUDURNU olduğunun anlatılması lazımdı.Şimdiye kadar Mudurnuya gelen konuklara Yıldırım Beyazıt Camiinden yukarısında’da tanıtabilseydik Mudurnuya talep daha fazla olurdu.

  2. Grub un programında Mudurnu yoktu…En azından öğlen yemeği için Mudurnu,ya gelmelerini sağladım..Zamanları kısıtlıydı ve misafirler abanta kar eğlencesi yaptıkları için ıslanmışlardı..O an ki yağmur ve olumsuz hava şartlarından dolayı gene ısrarlarıma rağmen öğretmenler öğrencilerin hasta olabileceğini beyan ettiler…O yüzden Mudurnu içini gezdiremedim..Çok güzel geçen bi yemek oldu…Tamamen yöreye has yemekler çıkarttırdım…Gene de Mudurnu yu gezdiremediğim için özür dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir