MUDURNU DA LEŞ KOKULARI HER YERİ SARDI

Dün öğleden sonra Mudurnu ve çevresindeki yoğun ve kötü kokular vatandaşları rahatsız etti.

TOKİ çevresinde yoğunlaşan Kokunun nedeni bilinmezken, bazıları kokunun  Çöplükten geldiğini savunurken, bazılarıda bu ağır kokunun  Leşlerden geldiğini ifade etti.

TOKİ Çevresinde oyun oynayan bir gurup İlkokul öğrencisi ise Pis kokunun  tarlalara dökülen Tavuk gübrelerinden geldiği belirttiler.

Mudurnu ve çevresinde gün boyu oluşan kokudan vatandaşlar rahatsız olurken, gece saatlerinde rüzgarın etkisi ile koku şimdilik sona erdi.

Kötü koku bu gün akşam saatlerinde Tüm Mudurnu yu sardı, vatandaşlar nedir bu koku diye birbirine soruyor, yetkililerden tık yok.

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU DA LEŞ KOKULARI HER YERİ SARDI” için 5 yanıt

  1. DEVLETİN ÇEVRE KONTROLCÜLERİ BU İŞİN ÜSTÜNE GİDEMİYORLAR MI? RENDE KISMI FİLİTRESİ ÇALIŞTIĞINDA BU KOKUNUN OLMAYACAĞINI HERKES BİLİYOR. AMA FİLİTRE ÇALIŞTIĞINDA ENERJİ SARFEDİLECEK VE MASRAF OLACAK TABİ. TEK ÇÖZÜM DEVLETİN FİLİTREDE KULLANILAN ELEKTİRİĞİ DESTEKLEMESİ VE ÜCRET ALMAMASI LAZIM. YOKSA MUDURNU BU KOKU İLE 40 SENEDİR AŞİNA VE BÖYLEDE GİDER. BİR DE BUNUN MUDURNU ÇAYINA SALINAN KISMI VAR, BU DA ÖNEMLİ. BALIKLAR VE DİĞER CANLILAR KİTLESEL ÖLÜMLER OLUŞUYOR.

  2. önceki günlerde çarşıdada kötü bir koku vardı. bunun sebebinin itfaiye aracından yollara sıkılan su olduğunu sanıyorum. çünkü yol boyunca bu koku devam etti. belkide bana öğle gelmiştir.

  3. BU KOKU NEEEEE YAWWWWWW
    Mudurnuda turizm yapılacaksa bu tip sorunlara el atılmalı, böyle bir kokuyu duyan bir turist bırakın Mudurnuya bir daha Boluya bile uğramaz

  4. Bu kokunun nerelerden geldiği belli. Size çok teşekkürler. Yaptığınız bu duyarlı ve tarafsız haber sonucunda 2 günün sonunda bu koku gitti. Ama bizler inanıyoruzki eğer bu haberler yapılmasaydı biz o kukuyu çekmek zorunda kalacaktık. Teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir