Beypazarı, off road etkinliğine evsahipliği yaptı

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde Kaymakamlık, Beypazarı Belediyesi ve Ankara Off Road Kulübü’nün işbirliği ile ilçenin Hamzalar Köyü mevkiinde ‘off road’ etkinlikleri düzenlendi.

        ‘Beypazarı Potansiyelini Harekete Geçiriyor’ projesi kapsamında düzenlenen etkinlik, Kalkınma Bakanlığı koordinasyonunda, Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklendi. Hamzalar köyünde düzenlenen etkinliğe Beypazarılılar da büyük bir ilgi gösterdi. Etkinliğe Bolu ili Mudurnu ilçesi mudurnu Offroad Ekibide katılarak gösterilerde bulundu.

Beypazarı Kaymakamı Mustafa KAYA ya Offroad sporuna katkılarından dolayı  Mudurnu da Üretilen  Saray  Helvasında  bir hediye  paketi takdim edildi.

        Profesyonellerin yanı sıra amatörlerin de yer aldığı off road etkinliklerine katılım yüksek oldu. Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, yaptığı açıklamada, “Beypazarı’nın farklı bir coğrafi yapısı var, doğa sporlarına çok uygun. Bugün de burada off road etkinliklerini gerçekleştirdik.” dedi.

        Türkiye off road şampiyonu Ümit Güvendik ise “Doğal bir ortamda bulunmak ve bu sporu yapmak çok keyif verici. Bir de katılımın yüksek olması ve seyircilerin de izlemesi bizleri çok mutlu etti. Buradaki etkinliklerin ardından, birkaç amatör arkadaşımızı daha kazanacağımızı umut ediyorum.” diye konuştu. Beypazarı Offroad  Programı  09.09.2012 tarihinde  09.00 yayınlanacaktır.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir