Mudurnu’dan İstanbul’a Organik Yumurta satıyor

Mudurnu’dan İstanbul’a Organik Yumurta satıyor
Mudurnu ilçesinde Kuyumculuk yapan Ömer BÜYÜKARMUTÇU , yıllardan beni Tavukçuluk işi yaptığını ifade ederek, son 3 yıl içersinde Organik Yumurta ve Piliç işine girdiklerini ifade etti.

 fuar3

Büyükarmutçu, İstanbul da 4. sü düzenlenen Doğal ve Organik ürünler Fuarına katılarak daha geniş çevreye hitap etmek, pazarda tanınmışlığı artırmak ve yeni pazarlar bulmak için görüşme ortamları yakalamak olduğunu belirtti.

 

Ömer BÜYÜKARMUTÇU, Organik Yumurta ve Tavuk üretimini sertifikalı ve denetim altında yaptıklarını belirterek, Tavuklarımız stressiz ortamlarda gezinti alanlarında rahat bir şekilde hareket ettiklerinden ve özel kendilerinin hayvansal atıklar kullanmadan ürettikleri yemleri kullandığından dolayı, tüketicilerden tebrik aldıklarını ifade etti.

Fuar da Tüketicinin ilgisinden memnunuz
Büyükarmutçu, Fuar ın ilk günü olmasına rağmen ilginin gayet kendilerini memnun ettiğini belirterek, İstanbul Bölgesindeki Zincir Mağazalarda Organik Raflardaki ürünlerimizin sayesinde Tüketici bizi tanımaya başlamış, bu ise bizi çok memnun ediyor dedi.

iSTANBUL A MUDURNU ORGANİK YUMURTA YI SEVDİRECEĞİZ

Başta İstanbul Olmak üzere, Organik üretilen Yumurtaları tüketicinin beğenisine sunduk ve olumlu sonuçlar aldık. İstanbul Mudurnu adını ve kalitesini Yumurta ve Organik Piliç etinde de hissedecek dedi.

“Mudurnu’dan İstanbul’a Organik Yumurta satıyor” için 7 yanıt

  1. Yolunuz açık olsun.Allah utandırmasın.Başarılar dilerim.

  2. Mudurnumuzun değerli üreticilerinden esnaflarından Ömer Büyükarmutcu arkadaşımı girişimlerinden ve Mudurnumuzu tanııtımlarından dolayı teşekkür ediyor kutluyor başarılarının devamını diliyorum.
    “ÜRETEN SESİNİ DUYURAN MUDURNU HERZAMAN GÜÇLÜ VE İTİBARLI KALACAKTIR” Uğur TÜRESİN.

  3. Değerli arkadaşım tebrik ederim, hayırlı bereketli kazançlar dilerim. Organik tavuk konusuna daha çok sevindim, piyasada satılan tavukların beslendiği yemleri ve içindeki maddeleri düşündükçe artık tavuk yiyemez duruma geldik. Hele hele rendering ve yem fabrikalarının çalışma sistemlerini yakınen tanıyan bir kişi olarak.

  4. “ÜRETEN SESİNİ DUYURAN MUDURNU İLÇESİ HERZAMAN GÜÇLÜ VE İTİBARLI KALACAKTIR.ARMUTÇUOĞLU MARKASINI OLUŞTURAN GİRİŞİMCİ ARKADAŞIM ÖMER BÜYÜKARMUTCU VE DEĞERLİ EŞİ MUAZEZBÜYÜKARMUTÇU ARKADAŞLARIMIN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.BEREKETİNİZ BOL OLSUN.

  5. istanbulda nerede satılıyor acaba ?

    EDİTÖR: Carfour – Metro Marketler ve Organik Pazarlarda satılıyor.

  6. İnsan ilişkilerinde ve iş yaşamında; dürüstlük ve efendilik değerlerini şiar edinen ÖMER BEY’i kutlar başarılarının devamını dilerim. Mehmet Buharalıoğlu

  7. ömerbey ben adanadan rahatsız ediyorum bizim mudurnuda saray helva bitişigi komserin cifligi var ben enişteleri olurum ve boş duran çiflikte köy yumurtası ve köy tavugu yetiştirmeyi hayırlı işler dileklerimle sizin yan kuruluşunuz ve partneriniz olarak çalışmak istiyorum mümkünse telofonum 0505 6840887 ve mudurnuyada yerleşmeyi düşünüyoruz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir