Maddi Hasarlı Trafik Kazası

Mudurnu ilçe Merkezi Büyükcami Mahallesi, Saat Kulesi altı mevkiinde akşam saatlerinde  meydana gelen Trafik Kazasında  bir otomobil maddi hasar gördü.

 

Şehir merkezi istikametinden gelen Kamyonet   Saat Kulesi altında karşı yönden gelen  Otomobil  ile çarpıştı.

Çevreden gelen vatandaşlar bu bölgede zaman, zaman  benzer kazaların yaşandığına dikkat çekerek yetkililerden   burası için bir çalışma yapılmasını , hiç olmassa karşılıklı ayna sistemi uygulanmasının iyi olacağını belirttiler.

Vatandaşlar can kaybının meydana gelmediği kazaların tekrarlanmaması ve ölümlü kazalara sebebiyet verilmemezi  için acilen bu bölgede önlem alınmasını istedi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Maddi Hasarlı Trafik Kazası” için 5 yanıt

  1. Karşılıklı ayna fikri ilginç, peki oradan geçen sürücüler bu aynayı kullanabilecek mi? kafamı karıştırır yoksa daha iyimi olur tartışılmasında fayda var bence,

  2. Kaldırıma tümsek ayna koyarak sorun çözülüp kaza riski sıfıra iner…

  3. Geçmiş olsun, yukarıdan gelen hızlı iniyor, aşağıdan yukarıya giden hızını artırıyor viraj dar, tek yön olmasıda zor. Genişleme imkanı çok zor, dağ tarafından 5-6 ev gidecek, tek çözüm (bence) hız kesici betonlardan o bölgelere 100 er metre arayla yapılması en az 4 adet. Ayna konulması ile benzer yerlerde çözüm alınmış. Buradada çözüm alınabilir.

  4. Aynı yerde 1 hafta içinde 2 kez kaza ile karşı karşıya kaldım. Yavaş gittiğim için ikisini de atlattım (Yavaş dediğim 25 km Hızla) millet sanki F16 kullanıyor bu yolda
    Daracık yola bir de araç park ediyorlar. İşin garibi Küçücük Mudurnu’da İstanbul. Ankara vs. gibi yerlerden daha tehlikeli yollar var bu da ilginçtir.

  5. burdan ne zaman arabayla geçsem hep kaza yapıcakmışım gibi gelıyor ne kadar dikkatlı olursam alayım yıllardır bir çare bulunmadı gitti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir