Kasap Mehmet UZUNOĞLU Vefat etti (Yedi kuvvet)

Mudurnu ilçemizin sevilen simalarından Musalla Mahallesi Sakinlerinden Erol UZUNOĞLU nun Babası, Mehmet UZUNOĞLU (Yedi kuvvet ) Kasap İstanbul da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Merhumun Cenazesi 3 Nisan 2012 Salı günü bu gün  Musalla Mahallesi Toki sitesindeki evinden saat 12.00 de alınarak Büyükcami önüne getirilecek kılınacak Öğle ve Cenaze namazından sonra Hacettepesi mezarlığında toprağa verilecektir.

Mehmet UZUNOĞLU Amcamıza Allah tan Rahmet Aileye Baş sağlığı dileriz.

Baş sağlığı mesajı için :oğlu: Erol UZUNOĞLU  0533 764 56 79

www.mudurnuhaber.com

“Kasap Mehmet UZUNOĞLU Vefat etti (Yedi kuvvet)” için 15 yanıt

  1. Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

  2. akrabamız cok sevdigimiz değerli abimizin vefatını öğredik.üzüntümüz sonsuzdur .Türkiyede olmadığımız için gelemiyoruz. .Rabbim mekanını cennet etsin.Ablama Fatma ablama Huriyeye ve bütün aileye baş sağlığı diliyoruz .

  3. UZUNOĞLU AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLER,MEHMET ABİNİN MEKANI CENNET OLSUN.

  4. Mehmet abimize Allahdan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.

  5. Merhuma yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret, kederli ailesine ve tüm hemşehrilerime başsağlığı dilerim. Mudurnu bir efsanesini daha kaybetti, nurlar içinde yatsın.

  6. Nur içinde yatsın, değer verdiğimiz, saygı duyduğumuz delikanlı abilerimizdendi. Ailesine sevenlerine başsağlığıdilerim.

  7. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar diliyorum.

  8. FATMA Ö. TÜRKCAN DİYORKİ MEHMET AMCAYA ALLAHTAN RAHMET DİLİYOR KEDERLİ AİLESİNE SABIRLAR İHSAN EDİYORUM MEKANI CENNET OLSUN.

  9. mudurnuda sevilen sayılan kişilerden birtanesi idi mehmet abimizi allah rahmet eylesin geride kalan uzun oğlu ailesi ev sevenleri nin başı sağolsun

  10. Hakkın rahmetine kavuşan Mehmet agabeyimi saygı ile anıyor, kederli ailesine başsağlığı diliyorum

  11. Sevgili ve Saygıdeğer Mehmet Amcamız’ın vefatı bizlerde büyük üzüntü yarattı.Uzunoğlu Ailesi’ne Allah’tan rahmet,başta eşi olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

  12. Allah nur içinde yatırsın mekanı cennet olsun .Ailesine sabırlar diliyorum.

  13. merhuma allahtan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlğı dilerim

  14. O gerçek bir efsaneydi. Adam gibi bir adamdı. daha doğrusu ADAMDI. Her zaman delikanlı mahçupluğunu taşıdı. Ciddi bir haya sahibiydi. Gönül dostuydu. Hiç yalan söylemeyen, yalanını görmediğim iki kişi tanıdım hayatta. Bunlardan biri kasap Mehmet di. Cenazesini İstanbul da duymayan mudurnu lu olmayan çok dostu var. Zaten rahatsız olduğunu da paylaşmadı hiç. Sana yazacak çok şey var ama bırak yine sadece aramızda kalsın. Allah mekanını cennet etsin KOCA KASAP. Bu vesile ile tüm ailesine ve hemşehrilerine sabırlar diliyorum. Seni özleyeceğim dostum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir