Karayollarından Mudurnu-Göynük ziyareti

Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Karayolları 4.Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil ve beraberindeki heyet Göynük  ilçesinin  ulaşımını sağlayan Mudurnu, Nallıhan ve Taraklı güzergâhında ki yolların bozukluğu hakkında incelemelerde bulunmak üzere Göynük ü  ziyaret etti.

Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar ,İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Göynük Belediye Başkanı  Kemal Kazan ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’ın girişimleri sonucunda Göynük’e ulaşımda yaşanılan  sıkıntıları yerinde incelemek üzere Göynük ilçesine  gelen Heyet’e Başkan Kemal KAZAN yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler verdi.

Yolların durumunu yerinde inceleyen Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Zeynel Abidin Yeşil, Taraklı- Nallıhan yolunda Haziran ayında satıh kaplama çalışmalara başlanacağını söyledi. Göynük- Mudurnu karayolunda devam eden çalışmalarında hızla devam ettiğini, göynük- doğa otel arasında kalan bölümün satıh kaplamasının da yenileceğini belirttiler.

Ziyaret hakkında bir açıklama yapan Başkan Kemal KAZAN; ‘İlçemizde karayolu ulaşımında yaşadığımız sıkıntılılar ve bozuk yollar hakkında Karayolları 4.Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil’e sorunlarımızı ilettik, kendisi ve beraberindeki heyette bu gün bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilçemize geldi. Kendileri Göynük’e ulaşımı sağlayan Mudurnu-Göynük, Taraklı-Göynük ve Göynük Nallıhan karayollarında incelemelerde bulundu ve ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. İlçemize ulaşımda yaşanan sıkıntıların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı sözünü de kendilerinden aldık, hava şartlarının el verdiği anda çalışmalara hızla başlanacağını bize söylediler’ dedi.

Ayrıca Başkan Kemal Kazan, ‘ilçemiz Şehir Merkezi ve Hacıapti Mahallesi Endife Sokak güzergâhında yol yapım çalışmalarının Akşemseddin Hazretleri anma günü etkinlikleri öncesinde tamamlanacağını söylerken İlçemize ulaşımda yaşanan sorunları yerinde incelemeye gelen heyete güvendiğini ve en kısa sürede çalışmalara başlanılacağına inandığını ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ettiğini’ sözlerine ekledi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Karayollarından Mudurnu-Göynük ziyareti” için 2 yanıt

  1. iyi güzel gezmişer ama Mudurnu Taşkesti ve Nallıhan Mudurnu arasındaki yolu neden görmezden geliyorlar, her taraftan Sakarya sınırlarına girildiği zaman sıcak beton asfalt ile karşılaşıyoruz, bizim Bolu sınırlarında ise dişli asfalta yama atmaktan yama atacak yer kalmadı, belliki sakaryalı siyasetçi milletvekilerinin ağırlığı fazla basıyor, bizim vekiller ise nedense kendi bölgelerine daha çok ilgi gösteriyorlar, nerden biliyorsun derseniz işim icabı her yerden geçmekteyim, ama hiç farketmez seçim yaklaşınca ev ev gezmeğe oy dilenmeye başlarsınız, hangi yüzle Mudurnu ve Taşkestiye geleceksiniz merak ediyoruz, he birde yılan hikayesine dönen Abant Taşkesti arasındaki yolu yaptırmaya gücünüz de yetmiyor belli oldu, 2 sene vekillik yapar emekli olur yan gelip yatarsınız artık, yazık sizlere oy veren o masum kişilere .

  2. Ertan Bey milletin vekili çoğunluğun istediğine kulak verir bu demokrasinin gereğidir.Taşkesti-Abant arası yolun yapılmasını Mudurnu’nun kendi halkı,ileri gelenleri istemiyor ağırlık Mudurnu-Merkez de kalsın diye.İğneyi kendine bir batır da çuvaldızı milletin vekilleri yanında taşıyor zaten…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir