Bolu ve Mudurnu Belediyeleri işbirliği devam ediyor

Geçtiğimiz yıl Bolu Belediyesi tarafından Mudurnu’da gerçekleştirilen asfalt ve kaldırım taşı çalışmalarının ardından bu yıl da 33 bin m2 parke taşı alımı için iki belediye arasında protokol imzalandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın makamında, Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker’in de katılımıyla karşılıklı imzalanan protokol sonrasında konuşan Başkan Özcan, “Protokol hem Bolu ve Mudurnu Belediyelerimize hem de Bolu ve Mudurnu Halkına hayırlı olsun” dedi.

Bolu Belediyesi ile Mudurnu Belediyesi arasında geçtiğimiz yıl başlayan işbirliği bu yıl da devam ediyor. İki belediye arasında bu yıl da 33 bin m2 parke taşı alımı için protokol imzalandı. Bolu Belediyesi Başkanlık makamında bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Mudurnu Belediye Başkanı Tanju Özcan iş birliği protokolünü imzaladılar.

“Protokol hem belediyelerimize hem de Bolu ve Mudurnu Halkımıza hayırlı olsun”

İmza töreni sonrası konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan;  “Mudurnu Belediye Başkanımız ile bugün Bolu ve Mudurnu Belediyeleri arasındaki iş birliğini güçlendirecek bir protokole imza attık. İnşallah bu protokol kapsamında biz Mudurnu Belediyesi’ne çeşitli alanlarda kendi ürettiğimiz ürünlerden satış gerçekleştireceğiz. Ben bu anlaşmanın Bolumuza da Mudurnumuza da hayırlı olmasını diliyorum. Ben her zaman söylüyorum

, benim köyüm Bolu ile Mudurnu’nun tam sınırında ve ben bir de Mudurnu’nun damadıyım. Bunu yıllarca Milletvekilliği dönemimde de söyledim. Mudurnu benim için özel bir ilçe. Sayın Başkanımız da Mudurnu için çok yoğun bir gayret içerisinde. Geçmişte Mudurnu’nun kaldırımlarını ve asfalt yollarını biz yapmıştık. Bugün de bu protokolü imzaladık. Mudurnulular da yapılan çalışmalar neticesinde memnuniyetlerini ifade ediyor ve biz daha da memnun oluyoruz. Her yerde söylüyorum, Mudurnu’ya döktüğümüz asfalt kalitesi henüz Bolu’da yok. Orada PMT uygulaması ile asfalt dökmüştük. Bolu’da da bu uygulamaya inşallah bu yıl başlıyoruz. Bu sebeple Bolu’nun en kaliteli asfaltı nerede? Derseniz, hiç kuşkusuz Mudurnu’da diyebiliriz. Tabi Sayın başkanımız eksiklerini tamamlamak için bizden bu yıl taleplerde bulundu ve bizler de memnuniyetle belediyemizin imkânlarını da zorlayarak Sayın başkana ve Mudurnu halkına bir hizmet daha sunmaya gayret ediyoruz. Hem Bolu Belediyemize ve Bolu Halkına hem de Mudurnu Belediyemize ve Mudurnu Halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

“Başkanımız sağ olsun Mudurnumuza çok yardımcı oluyor

Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker’de Başkan Özcan’a Mudurnu’ya verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek; “Geçen sene olduğu gibi bu sene de Tanju Başkanımızla bir protokol imzalayarak birlikte bir çalışma yapacağız. Biliyorsunuz geçen sene yine Bolu Belediyemizle hem asfalt konusunda hem de kaldırımların yapılması konusunda bir çalışma yapmıştık. Yine bu yaz da Bolu Belediyemizle ciddi bir çalışmanın içerisinde gireceğiz. Yaklaşık 33 bin m2 parke taşı konusunda anlaşma yaptık Tanju Başkanımızla ve sağ olsun kendisi bize bu konuda çok da yardımcı oldu. Mudurnu Halkına hayırlı olsun diliyor ve tüm halkımız adına başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir