Bölge Hastanesi Mudurnu’ya da hizmet verecek

Ankara, Beypazarı ilçesi Ayvaşık Mahallesi Salihler Tepesi mevkisinde yapımı süren 100 yatak kapasiteli Beypazarı Devlet Hastanesi inşaatında sona yaklaşıldı.

Devlet Hastanesi MUDURNU

35 bin metre karelik bir alan üzerine 12,5 milyon TL ile yapımı ihale edilen inşaat  çalışmaları hızla devam ediyor.

 Devlet Hastanesinin tamamlanıp hizmete açılması ile birlikte , bölge hastanesi konumunda olan hastanenin, başta Beypazarı olmak üzere, Nallıhan, Güdül, Bolu ili Seben,Mudurnu ve  Kıbrısçık ilçesi ayrıca Eskişehir Mihalıççık ilçesi halkına hizmet vereceği belirtildi.

Beypazarı Devlet hastanesi yetkilileri geçtiğimiz yıl yatan hasta sayısının 5000 i geçtiğini belirterek, hastalarımız arasında Bolu ili ve ilçelerinden ve Mudurnu ilçesinden yatan hastaların tedavi gördüklerini belirttiler.

www.mudurnuhaber.om

 

“Bölge Hastanesi Mudurnu’ya da hizmet verecek” için 2 yanıt

  1. Mudurnuyada bundan iyisi yapılır inşallah, Mudurnu ve Mudurnulular herşeyin iyisine layıktır.Selam ve saygılarımı sunarım.

  2. İLERKİ GÜNLER AYLAR YILLARDA MUTLAK MUDURNUMUZADA TAM TEŞEKKÜLLÜ DEVLET HASTANESİ YAPILACAK İNŞALLAH.

    .MUDURNUMUZ İNSANI VE COĞRAFİK ÖZELLİĞİ TİCARİ SINAİ FALİYETLERİYLE KÜLTÜRÜYLE BU HİZMETİ HAK ETMİŞTİR.

    Çaresi … GELİN TURİZMMİMİZİ EL BİRLİĞİ İLE GELİŞTİRELİM DEVREMÜLK YATIRIMCILARININ ÖNÜNÜ AÇALIM ENGELLERİ KALDIRIP DESTEK OLALIM
    .KÜÇÜK ŞAHSİ SİYASİ MESELELERE TAKILIP ZAMAN KAYBETMEYELİM.
    .
    BİRAN ÖNCE NUFUS SAYIMIZIN ÇOĞALTACAK ÇALIŞMALARI MUDURNUMUZA GETİRELİM O GÜN BÜTÜN SORUNLAR ÇEKİŞMELER BİTECEK İNŞALLAH İNANIYORUMKİ HAYALLERİMİZ GERÇEK OLACAKTIR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir