TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ 1 YARALI

 

TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ 1 YARALI

Bolu nun Mudurnu  ilçesinde meydana gelen Trafik kazasında 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Olay bu gün saat 13.30 sıralarında meydana geldi.  Mudurnu istikametinden Bolu istikametine giden  34 JT 8435 plakalı özel  Araç  Mudurnu Pelitözü Köyü Gedikler Mahallesi  Hacı Abdullah mevkiindeki virajda Karşı yönden gelen Süt Toplama Kamyonu ile çarpıştı. Edinilen bilgiye göre olay yerinde oluşan gizli buzlanmayı fark edemeyen  özel oto şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen  araç ile çarpıştı. Çarpışma sonrasında  özel araç sürücüsü ağır yaralandı. Çevreden gelenler  araçta sıkışan   Recep YILMAZ  (27) güçlükle çıkardı. 112  Acil yardım ekipleri olay yerine gelerek  yaralıyı Mudurnu Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Recep YILMAZ  hayata döndürülemedi.

Yetkililer olay yerinde gizli  buzlanma  oluştuğunu ve ekiplerin  burada  tuzlama çalışması yapması için talimat verildiği öğrenildi. Olay yerinden geçen bir  özel oto sürücüsü şarampole karlar içine kaçırdığı aracını Mudurnu İtfaiye ve Jandarma ekiplerinin yardımı ile  yola çıkarabildi.

 

Kaza nın görüntülü haberi ABANT TV de saat 19.00 Haberlerinde

Abant Tv Uydu Bilgileri :

 

Uydu               :    Turksat 3A

Frekans          :     11593

Polarizasyon:     V-Dikey

Sembol Hızı  :      27500

FEC                 :     3/4

“TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ 1 YARALI” için 2 yanıt

  1. bu viraja bi çare bulamadılar o kadar keskin ki tır devrildi kamyon uçtu taksi uçtu en sonda bu oldu bilmeyen biri olsam bende kaza yaparım ne bir uyarı var nede başka bişey…..

  2. levente katılıyorum bu viraj yazın bile tehlıkeli ki kışın kara buz olayı böyle can alabiliyor Allah rahmet eylesin ama daha çok canlar yanmadan çağre bulmamlılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir